Sluban WWII Medium German tank M38-B0859

Sluban WWII Medium German tank M38-B0859
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Sluban WWII Medium German tank M38-B0859

De Sluban WW2 medium tank is een replica van de Duitse Panther tank, een van de beste en meest moderne tanks uit de Tweede Wereldoorlog. Deze tank bestaat uit 725 bouwblokjes en wordt geleverd met drie poppetjes. Voor kinderen vanaf 10 jaar een leuke uitdaging en een stoere tank voor uren speelplezier als eindresultaat!

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Sluban WWII Medium German tank M38-B0859, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Sluban WWII Medium German tank M38-B0859

Lengtecompleet voertuig 31,0 cm
TypeM38-B0859
Inhoud725 blokjes en 3 poppetjes
Prijs perstuk
Niet geschikt voorkinderen onder de 36 maanden
Moeilijkheidsgraadgemiddeld
Aanbevolen leeftijd6+

Omschrijving Sluban WWII Medium German tank M38-B0859

In de Tweede Wereldoorlog hebben de Duitsers veel ingezet op tankslagen en -tactieken. Dat konden ze ook doen omdat ze over twee uitstekende tanks beschikten. De enorme, zwaar bepantserde maar trage Tiger tank en de lichtere, wendbare en snelle Panther tanks. Dankzij deze combinatie van snelheid en vuurkracht zijn de Nazi’s in staat geweest om bijna heel Europa binnen een paar maanden onder de voet te lopen.

Combineer de Sluban tank met andere WW2 bouwpakketten

De Panther tank was zo succesvol omdat deze in groepen samenwerkte en via moderne communicatiemethoden, zoals radio, constant in contact bleef met de infanterie en ondersteunende afdelingen. Combineer de Sluban Panther tank replica daarom met andere WW2 bouwpakketten zoals luchtafweergeschut, de WW2 Heavy transport truck en de luchtmacht voor extra ondersteuning. Of bouw je eigen veldslag na met de WW2 Atlantic Wall, die bij D-day een grote rol speelde. Bouw je scénes desgewenst uit met bouwsteentjes van andere merken. Deze sluiten naadloos aan op de Sluban bouwblokjes.

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14089 reviews.