Afroller met mes voor 2 rollen verpakkingsmateriaal

Afroller met mes voor 2 rollen verpakkingsmateriaal
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Afroller met mes voor 2 rollen verpakkingsmateriaal

De dubbele afroller met mes is ideaal als er regelmatig twee soorten verpakkingsmateriaal worden gebruikt. In dit systeem is ruimte voor twee rollen die je kunt doseren met behulp van twee messen. Geschikt voor folies en papiersoorten op rol zoals noppenfolie en golfkarton. Gemaakt van hoogwaardig staal en onmisbaar in de magazijn van webshops en fabrikanten die veel producten verpakken.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Afroller met mes voor 2 rollen verpakkingsmateriaal, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Afroller met mes voor 2 rollen verpakkingsmateriaal

Materiaalmetaal
Maximale roldiameter90 cm
Kleurzwart
Breedte140 cm
Hoogte150 cm
Uitvoeringhorizontale standaard met twee afsnijmessen
Geschikt voor2 rollen verpakkingsmateriaal
Diepte94 cm
Prijs perstuk
Rolgewichtmax. 80 kg

Omschrijving Afroller met mes voor 2 rollen verpakkingsmateriaal

Deze afroller met mes voor twee rollen is een handig hulpmiddel om op een efficiënte manier twee verschillende soorten verpakkingsmateriaal op rol te verwerken. Denk hierbij aan noppenfolie, schuimfolie, topvellen, golfkarton en papier op rol. Elke rol die je op de afroller plaatst heeft een eigen snijder. Hiermee snijd je het verpakkingsmateriaal soepel en snel af op elke gewenste lengte. Zonder veel kracht te zetten kom je door zowel folies als papiersoorten en zelfs golfkarton heen. Het voordeel van een afroller is het verhoogde gebruiksgemak. Bij het verwerken van het materiaal houd je beide handen vrij. Nog een voordeel is dat de verpakkingsmaterialen altijd een vaste opbergplek hebben en dat ze niet op de grond hoeven te staan. Dat voorkomt dat er vuil op komt. Na het afsnijden van de gewenste lengte bereikt is, snij je het af door het mes horizontaal over het materiaal te laten glijden. Daarna is het materiaal klaar om toe te passen als inpak- beschermings- of opvulmateriaal. De twee rollen die klaar staan om gebruikt te worden bieden de mogelijkheid om twee verschillende soorten verpakkingsmateriaal te gebruiken. En dat zonder dat de rol omgewisseld moet worden. Ideaal als je producten inpakt met bijvoorbeeld papier én folie. Deze dubbele afroller met mes zet je neer in het magazijn of de plek waar producten verpakt worden. Bedrijven zoals webshops en fabrikanten die veel producten verpakken hebben veel baat bij dit systeem.

Hoe werkt de dubbele afroller met mes?

De constructie werkt zeer eenvoudig. Haal de buis van de houder af en schuif deze door de kern van de rol verpakkingsmateriaal. Schuif dan aan elke kant een roldop om de buis en zet hiermee de rol klem. Dan plaats je de buis met daarop de rol terug op de houder. Dit herhaal je voor de tweede rol. Neem nu het uiteinde van de rol en schuif deze door de verstelbare gleuf van het afsnij systeem. Om te starten hoef je nu alleen nog maar te trekken aan dit uiteinde om de gewenste lengte af te rollen. Het mes staat aan de zijkant klaar om te snijden. We hebben verschillende afmetingen in ons assortiment, die geschikt zijn voor rollen tot verschillende maximale breedtes.

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14352 reviews.