Omheiningsnet hond

Met een omheiningsnet geef je je hond de ruimte die hij nodig heeft om lekker de benen te strekken en te ontdekken. Tegelijkertijd kan hij niet te ver afdwalen waardoor hij in gevaarlijke situatie, zoals het verkeer, terecht zou kunnen komen. Er zijn ook verschillende grondpennen beschikbaar voor zachte ondergronden.

Een omheiningsnet voor de hond is ideaal voor op vakantie

Neem je de hond graag mee op vakantie? Dan zal het je bekend voorkomen dat niet ieder vakantiehuis een ommuurde tuin heeft. En het leuke van met de hond op vakantie gaan is natuurlijk juist dat je trouwe viervoeter lekker vrij rond kan rennen. Met het omheiningnet creëer je zelf een omheinde tuin. Het omheiningsnet weegt slechts 8 kg en is samen met de grondpennen compact genoeg om in de kofferbak van de auto mee te nemen.

Meer keuze in vakantiebestemmingen

Een eigen omheiningsnet betekent ook dat je meer keuze hebt bij het zoeken van een leuke vakantiewoning. Zolang het huis een eigen stuk grond heeft maakt het niet uit of dit omheind is. Veel opties die voorheen afvielen zijn nu wel mogelijk. En omdat je het net gewoon kunt hergebruiken heb je er jaren plezier van.

Klantenservice


Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 6071 reviews.