Hondennet

Een hondennet is perfect om de honden in de gaten te houden terwijl ze toch lekker los rond kunnen lopen. Onze trouwe viervoeters volgen ons overal maar letten daarbij niet altijd op de rest van de wereld. Zeker niet wanneer ook nog eens veel gespeeld wordt! Met een hondennet zet je eenvoudig een stuk gras af waarbinnen de honden lekker hun gang kunnen gaan, zonder het risico te lopen dat ze onder een auto terechtkomen.

Je puppy gaat veilig op ontdekkingstocht vanachter het kunststof net

Iedereen met een puppy weet dat de aandachtspan van jonge hondjes ongeveer zo lang is als een keer knipperen met je ogen. Ze zijn constant afgeleid en zijn zelfs als ze klein zijn al behoorlijk snel. Door een afrastering te maken kan je puppy veilig op ontdekking uit terwijl het net voorkomt dat hij te ver afdwaalt. Het hondennet is gemaakt van flexibel plastic zodat honden zich niet bezeren. Let wel op met grotere honden. Sommige honden kunnen mogelijk door het net heen bijten.

Windbestendig door de open structuur

De gaten in het net zorgen ervoor dat de wind er gewoon doorheen kan blazen. Je kunt het net dan ook rustig een tijdje laten staan, ook als het wat harder waait. Bijkomend voordeel is dat je puppy niet tegen een zeil aankijkt en op zijn gemakt de wereld kan ontdekken.

Klantenservice


Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 6083 reviews.