Webshop verpakkingen

Wilt u webshop verpakkingen kopen? Bij Vendrig Packaging bent u aan het juiste adres. Als webwinkel is het belangrijk om uw producten goed te verpakken. U wilt niet dat producten beschadigd bij uw klanten aankomen. Het verpakkingsmateriaal voor uw webshop moet van goede kwaliteit zijn. Wij hebben een ruim assortiment aan webshop verpakkingen, zodat er voor elke webwinkeleigenaar een juist verpakkingsmateriaal is.

Waarom zijn goede webshop verpakkingen zo belangrijk?

Webshop verpakkingen spelen vandaag de dag een steeds belangrijke rol binnen de e-commerce wereld. Klanten kijken ook naar hoe hun bestelling thuis arriveert. U kunt zich als webwinkeleigenaar dus onderscheiden wanneer u kiest voor webshop verpakkingen van hoogwaardige kwaliteit. Bij Vendrig Packaging weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om bestellingen goed te verpakkingen.

Welke soorten webshop verpakkingen zijn er?

Webshop verpakkingen zijn er in verschillende soorten, materialen en maten. Webwinkeleigenaren met kleine producten zullen niet gauw gebruikmaken van grote verzenddozen. Brievenbusdoosjes of luchtkussen enveloppen zijn in dit geval meer van toepassing.

Webwinkeleigenaren die grote producten moeten versturen hebben meer baat bij verpakkingen zoals opvulchips en opvulpapier. Grote producten worden namelijk vaak verzonden in verzenddozen, maar de afvulling van de zending moet dan nog plaatsvinden. Met opvulchips of opvulpapier wordt de zending volledig opgevuld.

Niet alleen de buitenzijde moet goed verpakt zijn, de bescherming aan de binnenzijde is net zo belangrijk. Wij leveren hier diverse webshop verpakkingen voor. U kunt bijvoorbeeld denken aan noppenfolie, kraftpapier of opvulchips. Deze verpakkingsmaterialen bieden uw producten extra bescherming waarmee breuken en defecten zoveel mogelijk worden voorkomen.

In de meeste gevallen verzendt u als webwinkeleigenaar uw producten met factuur of pakbon naar de klant toe. U kunt ervoor kiezen om deze documenten in de doos of envelop te verpakken. Echter is het gemakkelijker en professioneler om de documenten te verpakken in een paklijstenvelop. Paklijst enveloppen plakt u eenvoudig op de doos.

Ook gripzakjes zijn bekende webshop verpakkingen. Deze zakjes zijn uitermate geschikt als u regelmatig kleine onderdelen verstuurt. Kleine onderdelen raken vaak kwijt in de verzenddoos. Dit voorkomt u met gripzakjes.

Heeft u vragen over de verpakkingsmogelijkheden voor uw webshop? Neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder! 

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1652 reviews.