Papier

Papier is een veelgebruikt verpakking-, opvul- en beschermingsmateriaal. Het is sterk en heeft een natuurlijke uitstraling. Kies hieronder uit ons assortiment en klik door naar het soort papier dat je zoekt.

Papier als verpakkingsmateriaal

Producten verpakken en meegeven in een papieren verpakking is professioneel en ziet er bovendien milieubewust uit. Veel ondernemers en winkeliers maken gebruik van papier als verpakkingsmateriaal. Denk aan papieren zakken en papieren inpakpapier. Binnen deze categorieën hebben wij vele uitvoeringen en afmetingen in ons assortiment.

Papier als opvulmateriaal

Papieren opvulmateriaal is een milieuvriendelijke oplossing voor het opvullen van loze ruimtes in dozen. Het beschermt het product tegen stoten en houdt het schadevrij tijdens transport. Het is heel eenvoudig om papier toe te passen als opvulmateriaal. Het buigt gemakkelijk, blijft sterk en kan vele vormen aannemen. In ons assortiment vind je vele soorten papieren opvulmateriaal.

Papier als beschermingsmateriaal

Door het inpakken van producten in papier bescherm je het tegen vuil. Denk hierbij aan boeken, bepaalde boodschappen, kleding en andere producten. Winkeliers kunnen papier inzetten als service naar de klant toe. Maar papieren materiaal biedt voor meer toepassingen uitstekende bescherming. Bij het klussen bijvoorbeeld. Maskeerpapier wordt gebruikt om wanden, trappen, plinten en vloeren mee af te dekken bij schilderswerkzaamheden. Dit is namelijk niet doordringbaar door verf.

Hulpmiddelen bij papier

Om bijvoorbeeld goed met papier op rol te werken kun je hulpmiddelen gebruiken. Denk hierbij aan papierrolhouders. Niet alleen staat een rolhouder representatief op de inpaktafel, het maakt het afrollen van een stuk papier zeer eenvoudig.

Bekijk hier ons assortiment papieren artikelen

Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14100 reviews.