Transportverpakkingen

In ons assortiment vind je veel transportverpakkingen voor de sector logistiek, vervoer en opslag. Het is belangrijk om alle goederen veilig te vervoeren. Hiervoor zijn transportverpakkingen van hoogwaardige kwaliteit nodig. Er zijn veel transport- en verhuisbedrijven op de Nederlandse markt die hier vraag naar hebben. Voor iedere partij in de distributie en logistieke dienstverlenging kunnen wij een geschikte transportverpakking bieden voor enkel of meervoudig gebruik.

Welke transportverpakkingen zijn er voor mij geschikt?

Transportverpakkingen zijn er in veel verschillende soorten. Tegenwoordig is het in de transport- en verhuissector steeds belangrijker dat de hoeveelheid verpakkingen en zendingen gereduceerd wordt. Dit ten gunste van het milieu en de kosten. Verpakkingen zullen echter altijd nog gebruikt moeten worden. In welke vorm dan ook.

Transportbedrijven moeten regelmatig pallets vervoeren. Krimphoezen en palletdozen zijn verpakkingen waarmee pallets optimaal worden beschermd. Wanneer je pallethoezen gaat krimpen, wordt de lading op de pallet gestabiliseerd. Maar de krimphoes is ook goed te gebruiken als beschermhoes, een transportverpakking zonder deze te krimpen. In ons assortiment vind je zowel krimphoezen voor europallets als voor blokpallets.

Een andere transportverpakking is de palletdoos. Dit is een doos gemaakt van dubbelzijdig golfkarton, wat de doos extra stevig maakt. Palletdozen worden niet alleen gebruikt voor transport, maar ook om producten in op te slaan. Dit komt goed van pas in een magazijn of opslag.

Verhuisbedrijven gebruiken diverse hulpmiddelen om het verhuizen gemakkelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan verhuisdekens, noppenfolie en meubelhondjes. Dit zijn allemaal verpakkingsmaterialen en hulpmiddelen waarmee het proces van verhuizen wordt bevorderd. Verhuisdekens en noppenfolie worden gebruikt als transportverpakking om meubilair en andere spullen te beschermen. Het afdekken van het meubilair kan schade bij stoten beperken. Daarnaast wordt stof en vocht vermeden. Meubelhondjes zijn weliswaar geen transportverpakking maar maken het verplaatsen van meubilair extra makkelijk, omdat het gewicht op een plateau komt te liggen. Het verrijdbare meubelhondje brengt het meubilair naar de gewenste plek toe. 

Heb je vragen of wil je advies over welke transportverpakking geschikt is voor jou? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13898 reviews.