Transportverpakkingen

Er zijn veel transport- en verhuisbedrijven op de Nederlandse markt. Vendrig Packaging beschikt over een groot assortiment transportverpakkingen voor de sector logistiek, vervoer en opslag. Het is belangrijk om alle goederen veilig te vervoeren. Hiervoor zijn transportverpakkingen van hoogwaardige kwaliteit nodig. Voor iedere partij in de distributie en logistieke dienstverlenging kunnen wij een geschikte transportverpakking bieden voor enkel of meervoudig gebruik.

Welke transportverpakkingen zijn er voor mij geschikt?

Transportverpakkingen zijn er in veel verschillende soorten. Tegenwoordig is het in de transport- en verhuissector steeds belangrijker dat de hoeveelheid verpakkingen en zendingen gereduceerd wordt. Dit ten gunste van het milieu en de kosten. Echter zullen er altijd verpakkingen gebruikt moeten worden.

Transportbedrijven moeten regelmatig pallets vervoeren. Krimphoezen en palletdozen zijn verpakkingen waarmee uw pallets optimaal worden beschermd. Wanneer u pallethoezen gaat krimpen, wordt de lading op de pallet gestabiliseerd. Echter kunt u de krimphoes ook gewoon gebruikt als beschermhoes, zonder deze te krimpen. Vendrig Packaging heeft zowel krimphoezen voor europallets als voor blokpallets.

Een andere transportverpakking is de palletdoos. Deze palletdoos is gemaakt van dubbelzijdig golfkarton, wat de doos extra stevig maakt. Palletdozen worden niet alleen gebruikt voor transport, maar ook om producten in op te slaan.

Verhuisbedrijven gebruiken diverse hulpmiddelen om het verhuizen gemakkelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan verhuisdekens, noppenfolie en meubelhondjes. Dit zijn allemaal verpakkingsmaterialen en hulpmiddelen waarmee het proces van verhuizen wordt bevorderd. Verhuisdekens en noppenfolie worden gebruikt om bescherming te bieden aan meubilair en andere spullen. Het afdekken van het meubilair kan schade bij stoten beperken. Daarnaast wordt stof en vocht vermeden. Meubelhondjes maken het verplaatsen van meubilair extra makkelijk, omdat het gewicht op een plateau komt te liggen. Het verrijdbare meubelhondje brengt uw meubilair naar de gewenste plek toe. 

Heeft u vragen of wilt u advies over welke transportverpakking voor u geschikt is? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1652 reviews.