Kloofbijl Øyo super 1,4 kilo

Øyo kloofbijl super 1,4 kilo
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Kloofbijl Øyo super 1,4 kilo

Wil jij een kloofbijl kopen die soepel door kleine en middelgrote houtblokken hakt? Deze Øyo kloofbijl met een kop van 1,4 kilo is een echte Noorse kloofbijl. Het is gemaakt met oog voor kwaliteit en detail en ontwikkeld om met weinig inspanning zwaar werk te doen. Met deze bijl haal je een krachtpatser in huis voor kleine en grote particuliere kloofklussen.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Kloofbijl Øyo super 1,4 kilo, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Kloofbijl Øyo super 1,4 kilo

MateriaalNoors roestvrij staal (kop) en essenhout (steel)
Lengte65 cm (lengte steel 58 cm)
Gewicht2,1 kg (gewicht kop 1,4 kg)
Typekloofbijl
Geschikt voorkloven van kleine tot middelgrote houtblokken
Prijs perstuk
MerkØYO

Omschrijving Kloofbijl Øyo super 1,4 kilo

Met deze bijl klief je kleine en middelgrote houtblokken soepel in één beweging. Denk bijvoorbeeld aan het ophakken van stronken tot haardhout. Of het in stukken hakken van dikke takken. Deze kloofbijl van de Noorse bijlenfabrikant Øyo maakt al sinds eind 19e eeuw bijlen en outdoor voorwerpen met de grootste zorg voor kwaliteit. Robuust, onbreekbaar en krachtig, dat is wat je voelt wanneer je deze kloofbijl ter hand neemt. Voel het verschil met de standaard kloofbijlen uit je lokale bouwmarkt en oordeel zelf!

Een toegankelijke kloofbijl voor iedereen

De steel van deze kloofbijl is gemaakt van sterk essenhout. De kop is vervaardigd uit roestvrij staal. Het geheel is verstevigd en zorgt voor een voelbaar hoge kwaliteit. De lengte is 64 centimeter en het totaal weegt 2,1 kilo. Het is niet de grootste en zwaarste bijl in het assortiment maar deze eigenschappen maken de bijl voor veel mensen heel toegankelijk. En voor de meeste houthakklussen in en rondom huis is de slagkracht van deze kloofbijl ruim voldoende.

Noorse kwaliteit voor ieder weertype

Bij Øyo zijn ze gek van bijlen en hoogwaardige materialen. Alle bijlen die van deze Noorse fabrikant afkomstig zijn worden met oog voor detail en kwaliteit gemaakt. Deze kloofbijl is geschikt voor alle weersomstandigheden. In Noorwegen wordt deze bijl gebruikt tijdens regen, sneeuw, wind en bij zonneschijn.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13081 reviews.