Schilder afplaktape

Schilder afplaktape kent bijna iedereen wel. Er gaat geen klusdag voorbij waarin er niet ergens een rol afplaktape voor wordt gebruikt. Logisch ook want het is goedkoop, werkt bij verschillende klusjes en is makkelijk aan te brengen en te verwijderen. En met de volgende tips haal je het meeste uit jouw schilders afplaktape, die je natuurlijk makkelijk en voordelig bestelt via Vendrig Packaging.

Blijf plakken met de tips over afplaktape voor huis-tuin-en keuken schilders

Wanneer je gaat schilderen wil je natuurlijk zo snel mogelijk klaar zijn. Maar dat lukt niet altijd. Je hebt ook andere dingen te doen en een weekend schilderen is misschien niet genoeg, zeker wanneer je meerdere kamers mee wilt pakken. Neem bij het schilderen de volgende tips in acht, bespaart je een hoop frustratie!

  • Let goed op de ondergrond waar je de tape op plakt. Op een kwetsbare ondergrond zoals behang of een pas gestucte, gladde muur kun je afplaktape niet te lang laten hangen anders blijft de lijmlaag aan je mooie muur hangen, zonde!
  • Een synthetische verf droogt sneller, dus kun je de tape langer laten hangen dan bij verf op waterbasis. Verwijder de afplaktape wel voordat de verf helemaal is opgedroogd.
  • Goedkoop is duurkoop. Een goedkope tape van mindere kwaliteit scheurt sneller en laat eerder lijmresten achter op de muur. Dan loop je het risico dat je weer op nieuw kunt gaan schilderen en dat kost meer dan van de meet af aan beginnen met een goede afplaktape.

Verschillen tussen soorten afplaktape

Andere soort tape nodig?

Vaak gaat schilderen gepaard met andere klusjes. Dan gaat de gereedschapskist open en daarin zit natuurlijk een rol duct tape, de alleskunner onder de technische tapes. Daarnaast mag ook een rol stuclopertape niet ontbreken want die heb je nodig om je vloer te beschermen tijdens het schilderen. Bij Vendrig Packaging vind je daarom al deze soorten tape en meer in het online assortiment. Bestel eenvoudig wat je nodig hebt. Kom je er tijdens het klussen achter dat je te weinig hebt? Geen probleem, met de snelle levering heb je in een mum van tijd de klusmaterialen in huis die je nodig hebt.

Bekijk ook ons complete aanbod met afplaktapes!

Klantenservice


Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 8281 reviews.