Paarse afplaktape

Voor het aanbrengen van versieringen is het handig wanneer je afplaktape in een bijpassende kleur kunt bestellen. In het assortiment van Vendrig Packaging kom je daarom onder andere paarse, blauwe, groene en roze afplaktape tegen. Met de juiste kleur afplaktape kleed je jouw evenement feestelijk aan en blijft alles binnen en buiten keurig op zijn plaats.

3 belangrijke eigenschappen van gekleurde afplaktape

De gekleurde afplaktape in het assortiment is op textielbasis en daar doe jij je voordeel mee. Deze tape heeft de volgende drie belangrijke voordelen:

  • Een sterke kleefkracht die zowel op ruwe als gladde oppervlakken uitstekend blijft plakken
  • De tape is water en oliebestendig. Zo kun je bijvoorbeeld groene of blauwe afplaktape gebruiken bij klussen rondom het huis of (nood)reparaties.
  • Textieltape is in de lengte erg sterk maar kun je over de breedte eenvoudig met de hand afscheuren. Lekker makkelijk in gebruik dus.

Kies een kleur die niet opvalt

In de tuin is het vaak handig om groene afplaktape te gebruiken, bijvoorbeeld wanneer je een jong boompje wilt ondersteunen met een extra paaltje of tijdelijke verlichting op wilt hangen. Bij een themafeest of een verjaardag valt een felle roze, paarse of blauwe afplaktape grappige genoeg minder op dan een standaard grijze, zwarte of witte tape. Deze kleuren zijn overigens wel weer geschikt voor het afplakken of bundelen van kabels.

Hou de webshop in de gaten voor nieuwe kleuren

In het assortiment zijn niet alleen paarse, blauwe en roze afplaktape opgenomen, er zijn nog veel meer kleuren. En er worden regelmatig nieuwe kleuren toegevoegd. Houd de webshop dus goed in de gaten wanneer je de kleur die je zoekt er nu niet tussen ziet staan. Je kunt ook altijd even contact opnemen wanneer je op zoek bent naar een bepaalde kleur, dan kijken we graag of we deze in ons assortiment op kunnen nemen.

Klantenservice


Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 6071 reviews.