Plastic afdekfolie op rol

Bent u opzoek naar plastic afdekfolie? Bij Vendrig Packaging verkopen wij plastic afdekfolie op rol. De rollen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, diktes en lengtes. De plastic afdekfolie op rol is minder elektrostatisch wat ervoor zorgt dat het niet samenplakt. Heeft u vragen welke afdekfolie voor u het meest geschikt is dan adviseren wij u graag.

Heeft u een eigen schildersbedrijf of bent u een particulier die opzoek is naar plastic afdekfolie? Dan bent u bij Vendrig Packaging aan het juiste adres. 

Verven zonder spetters is vrijwel onmogelijk en daarom is het belangrijk dat u de plek of woning waar u gaat schilderen goed afdekt met plastic folie. Afplakken met kranten zou ook een optie zijn, maar dit is niet aan te bevelen omdat dit al snel gaat schuiven en verplaatsen. Tussen de kieren die hierdoor ontstaan kunnen alsnog verfspetters komen. Dit  is erg zonde voor uw meubilair of waardevolle objecten. De plastic afdekfolie is daarvoor de uitkomst.

Aan de slag met plastic afdekfolie – wat heb ik hierbij nodig?

Plastic afdekfolie op rol is ideaal wanneer u gaat klussen en u te maken krijgt met vuil, vocht of verf. Om te bepalen welk formaat afdekfolie u nodig heeft voor de betreffende ruimte is het verstandig om met een rolmaat of ander meetgereedschap de oppervlakte op te meten. Wanneer u de oppervlakte van de ruimte weet, kunt u bepalen hoeveel plastic afdekfolie u nodig heeft.

Wilt u niet alleen uw meubilair en objecten beschermen, maar ook uw kleding, dan doet u er verstandig aan om ook een overall te dragen. Wanneer uw zowel een overall als plastic afdekfolie gebruikt is het zaak dat de ondergrond schoon en droogt is, voordat u de afdekfolie gaat uitspreiden. Vervolgens kunt u na het spreiden van de afdekfolie de ruimte afplakken met afplaktape.

Plastic afdekfolie tijdens verhuizingen

Plastic afdekfolie op rol is ook een geschikt verpakkingsmateriaal wanneer u meubels wilt verpakken en verhuizen naar een nieuwe plaats of woning. Tijdens een verhuizing krijgt het meubilair te maken met stof en ander vuil. U wilt natuurlijk voorkomen dat tijdens de verhuizing uw meubilair onverwachts wordt bevuild. Er is namelijk niets vervelender dat een vieze vlek op uw stoffen bank of een veeg op uw mooie kast.

Plastic afdekfolie biedt goede bescherming voor uw meubilair en andere objecten. Voorkom vieze vlekken met de plastic afdekfolie op rol van Vendrig Packaging. Naast afdekfolie zou je ook plastic meubelhoezen kunnen gebruiken.

Plastic afdekfolie tijdens verven

Wanneer u een eigen schildersbedrijf heeft dan is plastic afdekfolie een must. U wilt voorkomen dat er verf op de spullen van uw klanten komt. Het is daarom verstandig dat u goed voorbereidt te werkt gaat. Met de plastic afdekfolie van Vendrig Packaging bent u goedvoorbereid.

Vraag tijdig aan uw klanten of zij de vloer schoon en droog afleveren, zodat u de plastic afdekfolie direct kunt plaatsen bij binnenkomst. U bespaart hiermee een hoop tijd en geld naar uw klant toe.

Plastic afdekfolie voor boten

Heeft u een eigen jacht of boot dan zal u regelmatig gebruik moeten maken van plastic afdekfolie om uw spullen in en rondom uw boot te beschermen tijdens het schilderen.

Het schilderen van een boot kan worden opgedeeld in twee delen. Het bovenwaterschip en het onderwaterschip. Het onderwaterschip is het gedeelte onder de waterlijn. Beiden delen vragen een andere aanpak van schilderen. Wanneer u begint met schilderen is een goede voorbereiding het halve werk is.

Bepaal de gewenste kleur en de benodigde hoeveelheid verf. Vergeet hierbij niet de verfgereedschap. De verfgereedschap bepaalt vaak hoe nauwkeurig u te werk kunt gaan. Denk hierbij aan kwasten, rollers, plastic afdekfolie en afplaktape. Plastic afdekfolie zal hierbij het belangrijkste product zijn als het gaat om de bescherming van uw boot. U wilt immers zo min mogelijk verfspatten hebben op uw boot of jacht. De afdekfolie moet dit voorkomen.

Enkele tips voor plastic afdekfolie

Wilt u afdekfolie meerdere keren gebruiken? Maak de folie na gebruik goed schoon en droog. Doet u dit niet? Dan heeft u kans dat er schimmel ontstaat. Pas ook op met scherpe randen. Scherpe randen kunnen ervoor zorgen dat er scheuren in de afdekfolie komen.

 

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is /10 gebaseerd op 1321 reviews.