Grindmat

Grindmat
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Grindmat

De grindmat zorgt er dankzij zijn honingraatvormige structuur voor dat grind goed blijft liggen en niet kan gaan schuiven. Zo creëer je een stabiele ondergrond en een mooi egaal oppervlak, zonder kuilen of sporen na te laten. Met een grindplaat zorg je bovendien voor een goed afwatering van de tuin of de oprit omdat regenwater door de grindplaat in de grond kan zakken.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Grindmat, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Grindmat

MateriaalHDPE met non-woven polyester
Kleurmelkachtig wit
Lengte120 cm
Breedte80 cm
Hoogte3 cm
Uitvoeringhoningraat structuur met laagje geotextiel UV- en vorstbestendig
Afwerkingoverlapping aan twee zijden van de plaat
Prijs perstuk
Meer informatie over dit product

Omschrijving Grindmat

Kies voor een grindmat die bestand is tegen de invloeden van het weer. Dat betekent een grindmat die zowel uv-, vorst- als waterbestendig is. Door het grindrooster op te vullen maak je een mooi en stevig looppad dat zelfs voor fietsen en rolstoelen begaanbaar is. Bijkomend voordeel is dat deze stevige ondergrond plassen of sporen achterlaat die de begaanbaarheid kunnen bemoeilijken.

Voor een onderhoudsarme tuin kies je voor grindmatten

Wil je dat jouw tuin er het hele jaar door netjes bij ligt maar heb je geen zin om hier veel tijd en geld aan te besteden? Grindmatten zijn voordelig geprijsd, evenals het grind dat je gebruikt om het rooster mee op te vullen. De grindplaten zijn onkruidwerend, weerbestendig en erg makkelijk in het onderhoud. Het enige dat je hoeft te doen is het vullen van de grindmatten met ongeveer 3 tot 15 mm grind en een toplaag van 15 tot 20 mm die je zo nu en dan aanharkt voor een mooi egaal resultaat.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13081 reviews.