Netzakken voor haardhout

Als verkoper zijn netzakken voor haardhout ideaal. Je kunt de afneemhoeveelheid makkelijker kwantificeren en maakt het makkelijker voor je klanten om hun bestelling mee te nemen. Netzakken zijn bovendien lucht doorlatend zodat het hout ook ingepakt en wel nog verder kan drogen. Door je netzakken in een bijbehorende houder naast je opslag met haardhout te plaatsen kun je de zakken makkelijk op bestelling vullen. Ideaal voor de verkoop en een stuk beter voor je eigen rug.

Eenvoudig van boom tot haardhout in netzakken

Nadat een boom gekapt is moet deze in gebruiksklare blokken worden gehakt die rechtstreeks de openhaard in kunnen. Nadat je de takken hebt verwijderd is de Smart Holder zaagbok het eerste hulpmiddel dat je werk makkelijker maakt. Hierin klem je boomstammen eenvoudig vast op een hoogte waarop je rechtop kunt blijven staan tijdens het zagen. Veel beter voor je rug en omdat de boomstam goed vastgeklemd zit zaag je de stam makkelijker door.

Stap twee is het klieven van de blokken die je net hebt gezaagd. De Smart Splitter is hier perfect voor. Je zet een houtblok op je hakblok, monteert de splitter en je laat het gewicht op de kloofbijl vallen waarmee je het blok netjes door midden splijt. Ook hierbij hoef je niet overmatig te bukken of kracht te leveren. Na het splitten van de houtblokken hoef je het haardhout alleen nog in zakken te doen. En dat doe je met de handige, compacte houder voor netzakken. De zak blijft goed open zodat je de gesplitte houtblokken er, zonder heel nauwkeurig te zijn, in kunt mikken. Kies voor netzakken met sluitkoord als je het haardhout meteen wilt kunnen transporteren.

Het juiste formaat netzakken voor jouw haardhout

In het assortiment vind je netzakken voor haardhout tussen de 5 kg en 50 kg. De kleinste zakken zijn vaak raschel zakken, oftewel gebreide zakken. Deze zijn elastischer dan de geweven netzakken zodat je er net wat meer volume in kwijt kunt. Ideaal voor de aanmaakhoutjes die je bij je zakken haardhout wilt verkopen!

Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur
Meer informatie over dit onderwerp

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14352 reviews.