Camouflagematerialen

Wil je onzichtbaar zijn in een bosrijke of urban omgeving? Dan heb je de juiste camouflagematerialen nodig. Deze materialen worden vaak gebruikt bij het maken van tijdelijke schuilplaatsen bij outdoor activiteiten, maar ook bij evenementen en feesten zoals carnaval zijn ze populair. Bekijk het aanbod op de webshop en bestel de camouflagematerialen die je nodig hebt.

Camouflagenetten, schmink, jute op rol en afdekzeilen, je vindt het allemaal in het assortiment. De kleuren zijn goed op elkaar afgestemd zodat ze een mooi geheel vormen. Handig voor in het buitengebied maar ook leuk voor het aankleden van de kinderkamer of voor themafeesten.

Welke soorten camouflage zijn er?

Camouflage is iets dat de mensen hebben overgenomen uit het dierenrijk. Camouflage geeft dieren een schutkleur zodat ze minder opvallen in hun omgeving. Dat kunnen verschillende kleuren zijn maar ook door het vervagen van kleuren of door andere objecten na te bootsen, zoals een wandelende tak. Dat laatste kunnen we je helaas niet aanbieden maar met de artikelen uit het assortiment ga je uitstekend op in de omgeving. En dat zijn niet de enige voordelen van onze camouflagematerialen!

Wat zijn camouflagekleuren?

In principe zijn alle schutkleuren camouflagekleuren. Oftewel, alle kleuren die je helpen om niet op te vallen in je omgeving. In bosrijke omgevingen zijn dit kleuren als mosgroen, bruin en zwart. In een meer stadse omgeving worden hier verschillende grijstinten aan toegevoegd. In een omgeving met veel water wordt ook blauw aan het camouflagemateriaal toegevoegd.

Camouflage jute op rol

Wanneer je onzichtbaar wilt zijn in het bos gebruik je camouflage jute op rol. Je kunt het eenvoudig per strekkende meter bestellen dus je krijgt altijd precies de hoeveelheid die je nodig hebt. Camouflage jute laat je goed opgaan in je omgeving maar laat wel wind en regen door. Daarom wordt deze jute op rol veel gebruikt bij outdoor activiteiten zoals paintball of voor het bouwen van tijdelijke onderkomens door bijvoorbeeld vogelspotters.

Camouflagenet

Wil je niet opvallen in het bos en is er haast bij geboden? Dan gebruik je camouflagenet. Wil je opgaan in een urban omgeving of in bergachtig gebied? Ook dan gebruik je het camouflagenet! Het net heeft verschillende kleurcombinaties aan beide kanten. Aan de ene kant een donkergroene variant en aan de andere zijde een bruin-grijs kleurenpatroon. Overigens ook heel leuk voor een stoere kinderkamer!

Leger schmink

Leger schmink is verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties waarmee je nog beter gecamoufleerd bent. Je brengt het eenvoudig aan en kunt het ook makkelijk afwassen. Tegelijkertijd blijft de schmink goed zitten en is het waterafstotend zodat zweet of regenwater niet in je ogen loopt. Dankzij de hoge zonwerende factor kun je zonder problemen de hele dag buiten doorbrengen!

Camouflage afdekzeilen

Ga je op avontuur in het buitengebied en heb je snel bescherming nodig tegen de elementen? Dan neem je één of meerdere camouflage afdekzeilen mee. Het zeil is waterdicht en daarmee geschikt als tijdelijke schuilplaats tegen de regen. Dankzij het sterke stiksel is het ook goed bestand tegen inscheuren en kun je het meerdere keren gebruiken. Dit zeil is verkrijgbaar in camouflage blauw en in camouflage groen.

Camouflage duct tape

Je outdoor uitrusting is natuurlijk niet compleet zonder een rol stevige duct tape. Deze textieltape is bestand tegen de meest uitdagende omstandigheden en is met de hand af te scheuren, wat wel zo handig is wanneer je in het buitengebied geen gereedschap bij de hand hebt. Dankzij het patroon valt de camouflage duct tape niet op. En dat is natuurlijk ook de bedoeling!

Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14352 reviews.