Opslagdekens niet geweven (150 x 200cm)

Opslagdekens niet geweven
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Opslagdekens niet geweven (150 x 200cm)

Ongeweven opslagdekens worden gebruikt om opgeslagen goederen af te dekken en te beschermen. De grove en dikke stof zorgt voor een extra laag tussen meubilair en goederen en voorkomt schade en viezigheid. Deze opslagdekens zijn gemaakt van een stevige polyesterstof van hoge kwaliteit. Ze hebben een ongeweven afwerking en een standaard grijze kleur.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Opslagdekens niet geweven (150 x 200cm), neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Opslagdekens niet geweven (150 x 200cm)

Materiaal80% polyester, 20% acryl
Kleurgrijs
Lengte200 cm
Breedte150 cm
Gewicht900 gram
Typeniet geweven
Afwerkingrondom gestikt
Prijs perstuk
Meer informatie over dit product

Omschrijving Opslagdekens niet geweven (150 x 200cm)

Maak gebruik van opslagdekens wanneer je goederen of meubilair lang wilt opslaan. Hiermee voorkom je onnodige schade aan de opgeslagen goederen dankzij de beschermende deken die ertussen ligt. Ook houdt het vuil, stof en andere viezigheid tegen op de opgeslagen spullen. Dit maakt deze niet geweven opslagdekens uitstekend te gebruiken voor de opslag van goederen en meubilair.

Gebruik van ongeweven opslagdekens

Ze worden gebruikt in een magazijn, werkruimte, schuur en andere plekken waar goederen gestald worden. In veel sectoren zie je opslagdekens voorbij komen. Deze dekens hebben een standaardmaat en grijze standaard kleur. Je kunt ze ook inzetten als algemene deken. Bijvoorbeeld ter bescherming van de achterbank in de auto bij het afvoeren van grof vuil en dozen. Opslagdekens zijn van alle markten thuis.

Eigenschappen opslagdekens

Onze ongeweven opslagdekens zijn gemaakt van grovere materialen dan verhuisdekens. Dankzij de combinatie van stevige polyester stof en 20% acryl voelt de stof stevig en grof aan. Het stiksel aan de buitenranden zorgt dat de opslagdeken niet inscheurt. Met deze stofsamenstelling kun je de opslagdekens prima hergebruiken maar zijn ze minder vaak herbruikbaar dan verhuisdekens. Je kunt ook creatieve dingen doen met opslagdekens. Vermaak ze bijvoorbeeld tot kussens, terrasdekens en tassen. Het is een prettige stof om een surprise van te maken of meubilair mee aan te kleden.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13081 reviews.