Product reviews van Grondpennen

9.6 / 10 op basis van 64 reviews

Je hebt grondpennen nodig voor het vastzetten van afzetgaas of een veiligheidsnet. Bij Vendrig Packaging heb je de keuze uit twee verschi...

Bekijk Grondpennen

Afbeeldingen van Grondpennen die onze gebruikers hebben gemaakt

Rob
5 september 2023

Prima

Gebruik: Net over vijver

Bekijk review
Willem
19 juni 2023

Handig

Gebruik: Afzetting ligvelden

Bekijk review
Jan
29 mei 2023

Goede kwaliteit tegen een varrassen leuk prijs.

Gebruik: Afscheiding hondenveldje

Bekijk review
Albert
3 mei 2023

Stevig product , voldoende zwaar zodat de pennen goed de grond in gaan, de krullen bovenaan best even openplooien als je deze wilt gaan gebruiken.

Gebruik: Het afbakenen van percelen

Bekijk review
Johan
16 april 2023

Mooie kwaliteit

Gebruik: Afzetgaas vast te zetten

Bekijk review
Fam
15 april 2023

Een sterke doelmatiger grondpen

Gebruik: Af

vakantie afrastering voor hond

Bekijk review
Nic
14 april 2023

Goed, maar spijtig dat ze niet langer verkrijgbaar zijn. afzetgaas is 1m en pennen maar 1.30m, dus kan maar 30cm in de grond.

Gebruik: In combinatie met het afzetgaas

Bekijk review
Eva
10 april 2023

Zeer makkelijk in gebruik in combinatie met afzetgaas

Gebruik: Deel van de gezaaide tuin afzetten met afzetgaas dmv grondpennen

Bekijk review
Ignace
30 maart 2023

Perfect voor het doel dat ik voor ogen had én aan een zeer competitieve prijs

Gebruik: Boompjes binden

Bekijk review
Charlotte
27 maart 2023

Mooie stevige pennen. bij het in de grond slaan, verbuigen ze niet.

Gebruik: Ik gebruik deze grondpennen om een kippenhekje vast te maken in de grond.

Bekijk review
Carla
15 maart 2023

Prima kwaliteit - prijs

Gebruik: Veld afzetting

Bekijk review
Vincent
2 september 2022

Goed

Gebruik: Om een hek om gestrande zeehonden te zetten

Bekijk review
Lia
15 augustus 2022

Prima stevige pennen

Gebruik: Een afrastering plaatsen

Bekijk review
Fam. A. De Bruyn
9 augustus 2022

Slecht. geen punt aan uiteinde. niet in grond te krijgen. in oud-ijzer bak gedropt. terug retourneren is duurder

Gebruik: Plaatsen van scherm tegen weglopen v onze hond

Bekijk review
Nick
2 augustus 2022

Prima grondpennen

Gebruik: Bestrating oprit en metselwerk plantenbak

Bekijk review
Herman
23 juli 2022

Super, met als enig klein nadeel dat de krullen die er af fabriek aan zitten niet open maar gesloten zijn en daarmee onbruikbaar. je zult ze dus nog even open moeten buigen, maar daarna voldoen ze 100%.

Gebruik: Voor het open houden van bigbags tijdens het vullen.

Bekijk review
Xander
19 juli 2022

Goed

Gebruik: Om afzetnetten vast te zetten

Bekijk review
Eva
17 juli 2022

Handig en mooi uitgevoerd

Gebruik: Om de afrastering mee vast te zetten

Bekijk review
Lucienne
12 juli 2022

Goed en degelijk product

Gebruik: Om een omheining te maken voor de hond op vakantie

Bekijk review
Pim
11 juli 2022

Ziet er gewoon goed uit voor hetgeen ik het wil gebruiken.

Gebruik: Ondersteuning aalbessenstruik

Bekijk review
Henny
27 juni 2022

Weet niet ik moet het nog gaan gebruiken

Gebruik: Om schapengaas te ondersteunen

Bekijk review
Frank
20 mei 2022

Werkt prima en iwt er degelijk uit

Gebruik: Afrastering voor one homdjes

Bekijk review
Ad
9 mei 2022

Prima

Gebruik: Vergroten buitenren vd kippen

Bekijk review
R.P. Lucas
8 mei 2022

Stevige pennen en lekker lang

Gebruik: Afzetgaas vast zetten

Bekijk review
Marc
1 mei 2022

Kunststof raster is niet sterk genoeg, pennen wel

Gebruik: Hond tegen te houden

Bekijk review
Joan
27 april 2022

Prima, heel stevig

Gebruik: Voor flexibele afzetting voor een jonge hond

Bekijk review
Jeannet
20 april 2022

Is oké maar had liever kunststof grondpennen gehad. kon dit niet goed vinden in de omschrijving.

Gebruik: Omhooghouden afzetgaas

Bekijk review
Ron
15 april 2022

Goed, wel jammer dat de diameter niet vermeld wordt op de site

Gebruik: Afrastering

Bekijk review
Carla
17 maart 2022

Prima kwaliteit - prijs

Gebruik: Veld afzetting

Bekijk review
Frits
12 januari 2022

Ijzeren staaf, doet wat het is

Gebruik: Mobiele afzetting

Bekijk review
Jim
9 januari 2022

Lekker dik staal, stevig spul. boven verwachting eigenlijk

Gebruik: Omheining van een wilde bloemen perk om omknakken te voorkomen.

Bekijk review
Josine
28 december 2021

Stoer en stevig

Gebruik: 4 staven in pot, bovenin samengebonden en kerstversiwring eromheen

Bekijk review
Roy
17 augustus 2021

Prima

Gebruik: Opspannen en opzetten van een gaas erfscheiding.

Bekijk review
Rene
10 augustus 2021

Staat goed. houd het oranje rastering netjes op zijn plek. express de betonijzer genomen vanwege de lengte. 30cm langer dat de afrastering. eenvoudig de rond in te krijgen.

Gebruik: Afrastering camping hond

Bekijk review
Vera
3 augustus 2021

De geleverde palen corresponderen niet met de hoogt van het net, dat is jammer daardoor is de afscheiding veel lager dan gewenst

Gebruik: Voor een afscheiding voor de honf

Bekijk review
Klaudia
31 juli 2021

Heel tevreden

Gebruik: Tijdelijke afspanning tuin

Bekijk review
Henk
29 juli 2021

Niets mis mee

Gebruik: Werfnet

Bekijk review
Vera
25 juli 2021

Groene grondpennen helaas tekort voor het groene net

Gebruik: Afscheiding hond

Bekijk review
Vera
25 juli 2021

De geleverde palen corresponderen niet met de hoogt van het net, dat is jammer daardoor is de afscheiding veel lager dan gewenst

Gebruik: Voor een afscheiding voor de honf

Bekijk review
Frieda
30 juni 2021

Goed

Gebruik: Afzetting graslang

Bekijk review
Johann
8 juni 2021

Prima, goed gecommuniceerd mbt iets latere levering, daarna mooi snel geleverd

Gebruik: Afzetting grasveld ivm pissende hond

Bekijk review
Dré
24 mei 2021

Goeden handig te gebruiken

Gebruik: Voorheen tijdelijke afgrenzing

Bekijk review
Marian
29 april 2021

Stevig en mooi afgewerkt

Gebruik: Om schapen net vast te zetten

Bekijk review
Fred
20 april 2021

Goed

Gebruik: Afzetting voor onze honden tijdens de vakantie.

Bekijk review
Lut
18 april 2021

Prima kwaliteit

Gebruik: Een afzetgaas verankeren

Bekijk review
Danny
7 april 2021

Zijn heel stevig

Gebruik: Afzet draad te plaatsen

Bekijk review
Wies
26 maart 2021

Zeer goede kwaliteit! stevig en handig in gebruik.

Gebruik: Bevestigen kleine omheining

Bekijk review
Willem
24 maart 2021

Voldoet prima

Gebruik: Afscheiding van tuin voor de hond

Bekijk review
Jan
15 maart 2021

Grondpen houdt in klei goed maar uittrekken is zwaar

Gebruik: Afzetten deel grasland voor kippen

Bekijk review
Marina
25 januari 2021

Perfect. precies wat ik in gedachte had.

Gebruik: Het stormvast plaatsen van plastic afzetgaas.

Bekijk review
Henk
17 oktober 2020

Robuust eb uitstekende kwaliteit, snelle toezending

Gebruik: Aanbrengen vijvernet

Bekijk review
Jan
9 september 2020

Perfect

Gebruik: Gaas afzetting op de camping

Bekijk review
Joann
25 augustus 2020

Stevig en makkelijk in gebruik

Gebruik: Gaashek

Bekijk review
Jolanda
19 juli 2020

Helemaal prima

Gebruik: Bruiloftstyling

Bekijk review
Jasmin
31 mei 2020

Ik heb ze nog niet in de praktijk gebruikt. maar wel bekeken. zijn van uitstekende kwaliteit, degelijk materiaal.

Gebruik: Ik wil ze gebruiken om afzet gaas te bevestigen, af te spannen.

Bekijk review
Josi
22 mei 2020

Goede en gemakkelijke oplossing

Gebruik: Voor een afscheiding van het terras

Bekijk review
K. I. M.
5 mei 2020

Goed

Gebruik: Afrastering puppies

Bekijk review
Cb
5 mei 2020

9

Gebruik: Hekwerk vastzetten omdat de geiten er onderdoor kruipen

Bekijk review
Toon
29 april 2020

Prima grondpen. ik kies de langste zodat ze minimaal 30 cm in de grond zitten.

Gebruik: Voor het tijdelijk afzetten van het gazon met afzetgaas. handig na het strooien van kalk zodat de hond niet alles wit loopt

Bekijk review
A
29 april 2020

Onhandig dat ik de steunen niet kan verplaatsen en los maken

Gebruik: Een hek vast te maken

Bekijk review
Roberto
6 april 2020

Goede kwaliteit voor deze prijs.

Gebruik: Ondersteuning van hortensia grand annabelle

Bekijk review
Marjo
2 april 2020

Effectief maar lelijk

Gebruik: Tuin afzetten ivm pup.

Bekijk review
Bjorn
20 maart 2020

Super

Gebruik: Tijdelijke afzetting in de tuin

Bekijk review
Gk
2 februari 2020

Functioneert prima

Gebruik: Afzetting voor kippen

Bekijk review
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13898 reviews.