Afvultrechter voor opvulchips

Afvultrechter voor opvulchips

Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.
Verzendkosten en levertijd

Afvultrechter voor opvulchips bestaat uit een vultrechter, doseerklep en ophangsysteem. Het is een complete oplossing om dozen zonder verspilling te vullen met opvulchips. De trechter is gemaakt van kwalitatief hoogstaand rood kunststof. Opvulmateriaal doseren is nog nooit zo gemakkelijk geweest!


Uitvoering en hoeveelheid Afvultrechter voor opvulchips
Prijs in € (excl. btw) per verpakkingseenheid
Artikelnr.Lengte
Diameter
Uitvoering
Prijs per
Prijs Bestellen
991155 30 cm 15 cm incl. ophangbeugel stuk

150,95

1 eenheden kopen
+ -

excl. btw
incl. btw

Dit product bestaat uit 1 uitvoeringen

Lengte: 30 cm Diameter: 15 cm Uitvoering: incl. ophangbeugel Prijs per: stuk
Vanaf 150,95 excl. btw
€ 150,95 excl. btw
€ 182,65 incl. btw

Specificaties Afvultrechter voor opvulchips

Materiaalkunststof & metaal
Kleurrood met zwart
Lengte30 cm
Uitvoeringincl. ophangbeugel
Geschikt voorhet doseren van opvulchips
Diameter15 cm
Prijs perstuk

Omschrijving Afvultrechter voor opvulchips

Opvulchips vanuit een grote zak in een kleine doos krijgen kan een uitdaging zijn. Het opvulmateriaal wordt meestal verkocht in een zak van 400 of 500 liter. Schepje voor schepje de doos opvullen is onbegonnen werk en de zak omdraaien kan voor een hoop rommel zorgen. De afvultrechter voor opvulchips biedt de beste oplossing. Het stelt je in staat om op efficiënte wijze de verpakking met de juiste hoeveelheid opvulchips op te vullen. Opvulchips worden veel gebruikt door webwinkels, fabrikanten en andere leveranciers. Het opvulmateriaal zorgt voor de juiste schokdemping van het product tijdens vervoer. Zo wordt onnodige schade voorkomen. De verpakking zoals kartonnen doos dient volledig te worden opgevuld zodat het product geen kans krijgt om te schuiven. Dan dient de doos opgevuld te worden met de juiste hoeveelheid opvulmateriaal. Voor grotere bedrijven gaat het om grote hoeveelheden. Of je nu een klein of groot bedrijf hebt, zodra je met chips een verpakking gaat opvullen komt dit hulpmiddel goed van pas.

Hoe werkt de vultrechter voor opvulchips?

Dit artikel is een combinatie van een afvultrechter en een ophangsysteem, dat bestaat uit een touw, ophangbeugel en katrol. Het ophangsysteem gebruik je om de zak opvulchips op zijn kop op te hangen. Met het katrol hijs je het gemakkelijk omhoog. De open zijde van de zak stop je in de bovenkant van de trechter. Door het doseersysteem blijft de inhoud op zijn plek. Wil je een doos opvullen? Plaats deze dan onder de afvultrechter. Trek dan aan de hendel om een dosis opvulchips uit de zak te laten. Als de doos vol zit laat je de hendel los. Het resultaat is een uitstekend opgevulde doos zonder verspilling. Ideaal om op te hangen in het magazijn!

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 11540 reviews.