Palletnaald

Palletnaald
Palletnaald gebruik: Palletnaald
Palletnaald
Close image
 • Palletnaald

  Vraag naar de levertijd
  Verzendkosten en levertijd

  De palletnaald is een hulpmiddel om een omsnoeringsband eenvoudig onder de pallet door te halen. De palletnaald bevat een klem om het omsnoeringsband vast te houden. Vervolgens haal je de palletnaald met het band onder de pallet door waarna je de pallet kunt omsnoeren. Zo werk je een stuk ergonomischer en spaar je je knieën en rug door een palletnaald te gebruiken.

  Klantenservice
  Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

  Specificaties Palletnaald

  Materiaalmetaal
  Kleurrood
  Lengte134 cm
  Breedte24 mm
  Gewicht260 gram
  Geschikt voorPP-band, PET-band en polyesterband
  Prijs perstuk

  Omschrijving Palletnaald

  Met een palletnaald kun je pallets veel makkelijker en sneller omsnoeren. Zo bespaar je eenvoudig op de handlingskosten. Je werkt efficiënter en kunt langer door zonder last te krijgen van je gewrichten. Omdat je veel sneller kunt werken verdien je de bescheiden kosten van een palletnaald in minder dan geen tijd weer terug. Deze palletnaald is bovendien geschikt voor vrijwel alle soorten omsnoeringsband, waaronder PP-band, PE-band en polyesterband.

  Je medewerkers op een voordelige manier ontlasten tijdens het werk

  Veel klachten op het werk ontstaan door repeterende bewegingen die om te beginnen al niet goed voor de gewrichten zijn. Een handeling die te vaak herhaald wordt kan tot chronische klachten leiden. Dat leidt weer tot lang ziekteverzuim en hoge kosten voor de werkgever. Een palletnaald is een typisch voorbeeld van een hulpmiddel waar werknemers enorm bij gebaat zijn zonder dat het je als werkgever veel geld kost. Sterker nog, de kans op blessures en chronische klachten neemt aanzienlijk af. Wacht niet langer en bestel vandaag nog via Vendrig Packaging.

  Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

  We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

  De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14352 reviews.