Kartonnen platen golfkarton voor blokpallets (per pallet)

Kartonnen platen golfkarton voor blokpallets (per pallet)
Kartonnen platen golfkarton voor blokpallets (per pallet) gebruik: Kartonnen platen golfkarton voor blokpallets (per pallet)
Kartonnen platen golfkarton voor blokpallets (per pallet)
Close image
Kartonnen platen golfkarton voor blokpallets (per pallet) gebruik: Kartonnen platen golfkarton voor blokpallets (per pallet)
Kartonnen platen golfkarton voor blokpallets (per pallet)
Close image
 • Kartonnen platen golfkarton voor blokpallets (per pallet)

  Vraag naar de levertijd
  Verzendkosten en levertijd

  Kartonnen platen golfkarton voor blokpallets zijn grote vellen karton met golfstructuur. Ze bieden extra stabiliteit aan de palletinhoud. De platen worden gebruikt als onderleggers, tussenleggers, palletplaten, ter bescherming of als verpakking. De blokpallet platen zijn op maat gemaakt voor de verwerking in blokpallets.

  Specificaties Kartonnen platen golfkarton voor blokpallets (per pallet)

  Materiaalgolfkarton
  Kleurbruin
  Dikte3 mm
  Prijs perpallet à 700 stuks

  Omschrijving Kartonnen platen golfkarton voor blokpallets (per pallet)

  Kartonnen golfstructuur platen bieden uitstekende bescherming aan een blokpallet lading en zijn hier eenvoudig in te verwerken. De constructie van een laag golfstructuur tussen de twee kartonnen dekbanen werkt als een schokdemper voor hetgeen dat erop en eronder geplaatst is. Als je bijvoorbeeld een palletinhoud met veel kartonnen dozen hebt, krijgt de lading dankzij blokpallet golfkarton platen extra stabiliteit. Blokpallets hebben een standaard formaat en deze golfkartonnen platen passen precies op de oppervlakte. Gebruik de platen als tussenleggers ter bescherming of afscheiding van de palletinhoud.

  Wat zijn golfkartonnen platen?

  Golfkartonnen platen zijn grote vellen karton met golfstructuur. Het materiaal is een celstofproduct dat je veel ziet in de verpakkingsindustrie. Dat komt omdat het materiaal duurzaam verkrijgbaar, licht en stabiel is. Bovendien is golfkarton stevig en goed in te zetten als beschermingsmateriaal. Aan de kant van de golfrichting zijn de kartonnen platen eenvoudig te vouwen en tegen de golfrichting is het moeilijk vouwbaar. Grote platen golfkarton bestaat minstens uit drie lagen. Men neemt een s-vormig (sinus-vormig) gegolfd papier en lijmt daar aan beide zijden twee lagen vlak karton tegenaan. Zo ontstaat het schokdempende golfkarton zoals je het kent met het s-patroon tussen twee kartonnen dekbanen.

  Voldoen deze grote blokpallet golfplaten niet aan het gewenste formaat? Dan kun je ze bij ons naar wens op maat maken. Hier vragen wij een minimum afname voor, dat afhankelijk van de maatvoering. Je kunt bij ons ook kartonnen golfplaten voor blokpallets laten bedrukken met een specifiek motief of verschillende kleuren. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken.

  Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

  We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

  De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14231 reviews.