Isolatiezeil

Isolatiezeil
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Isolatiezeil

Scherm vorst- en vochtgevoelige bouwmaterialen af met een isolatiezeil. Dit isolatiedoek bestaat uit twee lagen PE-afdekzeil met daartussen een foamlaag van 4 mm. De buitenste laag zorgt ervoor dat vocht er niet doorheen kan dringen, terwijl de schuimlaag in het midden de lading beschermt tegen bevriezing. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Isolatiezeil, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Isolatiezeil

Kleur1 zijde zilver en 1 zijde oranje
Uitvoering3-laags (2x PE afdekzeil met isolerende tussenlaag van 4 mm schuimfoam)
Toepassingwarmteweerstand 0,13 m2 K/W
Afwerkingrondom dubbel gestikt en op elke hoek een aluminium bevestigingsoog van 12mm (binnendiameter)
Prijs perstuk

Omschrijving Isolatiezeil

Dit isolatiedoek is een combinatie van een laag oranje en een laag zilverkleurig PE dekzeil met een laag PE foam ertussen. De dubbele stiknaad rondom voorkomt inscheuren en houdt de drie lagen goed op zijn plek. Dit zeil wordt vooral gebruikt in de bouw om beton en pas gemetselde muren te beschermen tegen vorst en het binnendringen van vocht. Zo kan het materiaal goed uitharden.

Hoe goed isoleert dit zeil?

Isolatiezeil heeft met een warmteweerstand van 0.13 m2 K/W een betere isolatiewaarde dan vergelijkbaar isolatiedoek met een noppenfolie tussenlaag. Let wel, er zijn ook isolatiezeilen met een dubbele laag noppenfolie. Die hebben wel een hoge warmteweerstand maar daar betaal je dan ook voor.

Makkelijk in gebruik

Dankzij de aluminium ogen rondom maak je het isolatiezeil met spanrubbers eenvoudig vast aan bijvoorbeeld een pallet. Of hang het isolatiedoek op om een pas gemetselde muur te beschermen. Zet het isolatiezeil dan wel vast met een gewicht, bijvoorbeeld een paar bakstenen, om te voorkomen dat het zeil wegwaait of gaat klapperen.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 11540 reviews.