Wikkelfoliedispenser rood verstelbaar

Wikkelfoliedispenser rood verstelbaar

Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.
Verzendkosten en levertijd

De wikkelfoliedispenser verstelbaar rood is een verchroomde dispenser geschikt voor rolbreedtes van 30 tot 50 cm. Het wordt gebruikt als hulpmiddel om handwikkelfolie eenvoudig af te rollen. Dit verhoogt de efficiëntie en zorgt dat een pallet sneller transportklaar is gemaakt. Ook voorkomt het dat de koker bij het afrollen in je vingers snijdt. Geschikt voor meerdere rolbreedtes.


Uitvoering en hoeveelheid Wikkelfoliedispenser rood verstelbaar
Prijzen in € (excl. btw) per verpakkingseenheid
Artikelnr.Kleur
Verstelbaar
Geschikt voor
Prijs per
Per
1
Per
2
Per
10+
Bestellen
991460 rood, zwart ja rollen van 30-50 cm breed stuk

34,55

1 eenheden kopen

31,45

2 eenheden kopen

23,20

10 eenheden kopen
+ -

excl. btw
incl. btw

Dit product bestaat uit 1 uitvoeringen

Kleur: rood, zwart Verstelbaar: ja Geschikt voor: rollen van 30-50 cm breed Prijs per: stuk
Vanaf 23,20 excl. btw
1 à € 34,55 excl. btw
€ 41,81 incl. btw

2 à € 31,45 excl. btw
€ 38,05 incl. btw
-8.97 %

10 à € 23,20 excl. btw
€ 28,07 incl. btw
-32.85 %
Andere hoeveelheid
€ 34,55 excl. btw
€ 41,81 incl. btw

Specificaties Wikkelfoliedispenser rood verstelbaar

Materiaalrubber, metaal
Kleurrood, zwart
Gewicht2300 gram
Geschikt voorrollen met kern 38, 50 & 76 mm
VerstelbaarJa
Afwerkingverchroomd
Gelagerddubbel
Linkshandignee

Omschrijving Wikkelfoliedispenser rood verstelbaar

Het verschil tussen deze wikkelfoliedispenser verstelbaar rood en de andere dispensers in ons assortiment, is dat deze dubbel gelagerd en verchroomd is en geschikt is voor meerdere rolbreedtes van 30 tot 50 cm. De andere varianten hebben andere eigenschappen. Deze wikkelfolie dispenser standaard heeft een gewicht van 2300 gram en is rood met zwart gekleurd. Het is gemaakt van metaal en rubber. De dispenser wordt gebruikt als hulpmiddel voor rollen handwikkelfolie. Dankzij de verstelbaarheid van de dispenser kun je verschillende foliebreedtes er op plaatsen. Zonder je vingers te bezeren aan de kartonnen koker rol je met gemak de folie uit rondom de pallet. Een pallet die omwikkeld is met wikkelfolie is stabieler. Dit komt ten goede aan de bescherming van de palletlading, bijvoorbeeld tijdens transport. De pallet wordt eerst opgebouwd met een lading. Daarna start de omwikkeling. Deze activiteiten gebeuren in het magazijn. Meestal bij bedrijven met een webshop, groothandels, leveranciers en fabrikanten.

Het in gebruik nemen van wikkelfoliedispensers is heel eenvoudig. Je draait eerst handvat van de langste buis af. Dan plaats je de rol wikkelfolie op deze buis. Je stelt de hoogte van de dispenser bij op basis van de rolbreedte. Vervolgens draai je het handvat er terug op. Hiermee zorg je dat de rol folie er niet meer af kan vallen. Je zet de dispenser langs de pallet en pakt met twee vingers de start van de wikkelfolie vast. Dit stuk maak je aan de palletklos vast. Dan pak je met twee handen de twee handvatten van de dispenser vast en loop je net zo lang om de pallet heen tot er een goede laag folie is aangebracht. De folie rolt soepel van de rol af. Let er wel op dat je de binnenkant van de folie op de pallet plakt, dit is namelijk de plakkant. De buitenkant plakt minder goed.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 11540 reviews.