Groene duct tape

Groene duct tape is perfect wanneer je op zoek bent naar een sterke tape die onder vrijwel alle omstandigheden blijft plakken en tegelijkertijd past bij de uitstraling van je project. Ook in buitengebieden waar de tape niet op mag vallen, bijvoorbeeld op een paintballbaan valt duct tape met een groen kleurtje minder op dan de normale, grijze variant.

Voorbeelden van het gebruik van groene duct tape

Een aantal voorbeelden van groene duct tape hebben we al genoemd. Maar ook op themafeestjes of bij het maken van decors valt een camouflerende duct tape mooi weg tegen een groene achtergrond. Bij het aankleden van je huis, de aula op school of de voetbalkantine voor de feestdagen is groene duct tape uitstekend om mee af te plakken. Je kunt ook verschillende kleuren duct tape door elkaar gebruiken voor een vrolijk effect.

Het gemak van duct tape

Naast de camouflerende groene kleur is duct tape natuurlijk ook erg handig in gebruik. Het textiel heeft een fijne structuur en is daardoor eenvoudig met de hand in zowel de lengte als de breedte af te scheuren. Wil je een structuur die je met duct tape hebt vastgezet weer losmaken? Met een schaar of een mesje snijd je de tape makkelijk door. Bekijk ook de andere kleuren in het assortiment en kies de duct tape die bij jouw project past.

Op zoek naar een andere kleur of kwaliteit? Bekijk dan het complete duct tape assortiment. 

Klantenservice


Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 8330 reviews.