Kunststof gaas

Kunststof tuingaas is een voordelige, duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor (tijdelijke) afrasteringen. In combinatie met de juiste grondpennen zet je een omheining met tuingaas in een handomdraai op, zonder jezelf te veel te belasten.

Eenvoudig op te zetten, lichtgewicht kunststof tuingaas

Als je een tijdelijke afrastering in de tuin nodig hebt, is het prettig als je hier niet teveel tijd aan kwijt bent. Bovendien wil je je richten op het tuinieren, niet op het opzetten van een tijdelijke omheining. Een rol kunststof tuingaas weegt maar een paar kilogram en dankzij de open structuur bevestig je het in een mum van tijd aan de bijbehorende bevestigingspennen. Deze pennen zijn uitgerust met een steun zodat je ze net als een schop met je voet in de grond kunt drijven.

De juiste eigenschappen voor langdurig buitengebruik

Dankzij de gaten in het tuingaas krijgt de wind geen vat op het oppervlak. Het gerecyclede plastic is bestand tegen weersomstandigheden en roest, rot of schimmelt niet. De extra uv-bescherming voorkomt dat het net broos wordt bij blootstelling aan zonlicht. Niets is natuurlijk onverwoestbaar dus na verloop van tijd moet ieder net vervangen worden. Let vooral op de kleur van het tuingaas. Wanneer de kleur begint te vervagen is het tijd om het net te vervangen. Vergeet ook niet om bijbehorende kunststof, stalen of betonijzeren grondpennen te bestellen.

Klantenservice


Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 6083 reviews.