Afrasteringsnet

Een afrasteringsnet is veelzijdig inzetbaar. Voor het afzetten van een bouwplaats. Het markeren van een belangrijk of gevaarlijk gebied. Of als tijdelijke omheining voor dieren. Dankzij de felle kleur is het net zowel overdag als ’s nachts goed zichtbaar. Dat is veiliger en voorkomt struikelgevaar.

Afrasteringsnet in verschillende kleuren voor verschillende toepassingen

Het afrasteringsnet is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dat is niet omdat we het van die mooie kleuren vinden, je gebruikt verschillende kleuren voor verschillende toepassingen. Oranje wordt bijvoorbeeld veel gebruikt in de bouw en bij wegwerkzaamheden omdat het voor weggebruikers makkelijk vanaf een afstand te zien is. Blauw wordt veel gebruikt als (tijdelijke) afrastering. Vrijwel alle wilde dieren en vee zien de kleur blauw. Dieren die de afrastering goed zien zullen er minder snel tegenaan of doorheen lopen.

Ook andere afrasteringen bij Vendrig Packaging

Een afrasteringsnet is niet de enige manier waarop je een tijdelijke omheining kunt creëren. Voor het afzetten van een looproute of een parkeerterrein kun je ook afzetlint gebruiken. Dat is nog makkelijker te bevestigen en het is goed zichtbaar. Of misschien wil je een omheining met schrikdraad maken. Welke omheining je ook kiest, je vindt de bijbehorende grondpennen in het assortiment. Van kunststof pigtails voor schrikdraad, tot extra lange pennen van betonijzer voor bouwplaatsen.

Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14215 reviews.