Schapengaas

Met kunststof schapengaas loop je niet het risico dat je dieren blijven hangen in de omheining of zichzelf verwonden aan scherpe randjes of uitsteeksels. Het materiaal is sterk, flexibel en lichtgewicht zodat je snel een eenvoudig een weiland of grasveld omrastert. Zet het schapennet vast met bijpassende grondpennen voor een stevig en effectief eindresultaat.

Een mobiele omheining opbouwen met flexibel schapengaas

Niet iedere omheining is permanent. Soms is een tijdelijke omheining gewenst, bijvoorbeeld om de kudde tijdelijk uit elkaar te halen bij het overplaatsen naar een nieuw weiland. Geen probleem met dit kunststof schapennet. De hele rol weegt slechts een paar kilogram dus het oprollen kost je geen enkele moeite. Het plastic is uv-bestendig dus je kunt het vaker gebruiken en opgerold is het schapennet compact genoeg om in de auto mee te nemen.

Kies voor blauw of groen schapengaas

Kies voor schapen een blauw of groen schapennet. De dieren kunnen blauw, groene en paarse tinten namelijk goed onderscheiden maar rode en gele kleuren zijn moeilijker te zien. Een, voor een schaap, opvallende kleur zorgt ervoor dat de dieren de afrastering niet zomaar omver lopen.

Klantenservice


Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 6083 reviews.