Openhaardhout netzakken

Openhaardhout bewaar je het beste in netzakken. Dan kan het hout goed drogen en krijg je altijd een gezellig, knapperend vuurtje met minimale rookontwikkeling. Gecombineerd met de netzakhouder uit het assortiment, zijn de netzakken met een sluitkoord eenvoudig opnieuw te gebruiken. Netzakken zijn gemaakt van stevig polypropyleen dan niet snel vergaat en lang zijn stevigheid behoudt. Ideaal dus voor de opslag van je openhaardhout!

Openhaardhout opslaan in netzakken, waar let je op?

Het opslaan van je openhaardhout doe je bij voorkeur buiten onder een afdak. Hou de netzakken met openhaardhout boven de grond door ze bijvoorbeeld op een pallet te leggen. Let daarnaast ook op de netzakken zelf want hier bestaan veel verschillen in. Allereerst heb je natuurlijk de juiste afmeting nodig. Er zijn netzakken beschikbaar die van 5 kg tot 50 kg te beladen zijn. Je hebt de keuze tussen gewoven of gebreide (raschel) zakken. Raschel zakken zijn elastischer en kunnen dus zwaarder beladen worden. Hou er wel rekening mee dat de zakken nog te tillen moeten blijven. De meeste netzakken zijn ook uitgerust met een sluitkoord dat je alleen nog even aan hoeft te trekken.

Hulp nodig bij het maken van je keuze?

Met zoveel keuze is het misschien lastig om de juiste netzakken uit te zoeken. Gelukkig kun je voor meer informatie terecht bij onze klantenservice. Neem contact op en geef aan of je op zoek bent naar zakken voor opslag, distributie, eigen gebruik of verkoop. Een deskundige medewerker adviseert je dan graag over de specifieke zakken in het assortiment.

Klantenservice


Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 8281 reviews.