Afplaktape met papier

Door afplaktape met papier of plastic te combineren kun je snel, eenvoudig en efficiënt werken bij het schilderen of stuken van je woning. Breng de afplaktape strak aan langs de randen van het te bewerken oppervlak, combineer dit met stucloper, afplakpapier of afdekfolie en de hele ruimte is optimaal beschermd tegen stof, vuil en verfresten. Het is alleen nog een kwestie van de juiste afplaktape kopen.

De juiste afplaktape die je met papier en plastic kunt combineren

Wat we verstaan onder afplaktape wordt ook wel schilderstape genoemd en is gemaakt van crêpepapier en een lijmlaag. Het voordeel van deze afplaktape is dat het makkelijk met de hand af te scheuren en makkelijk strak aan te brengen is. Dankzij de sterke kleefkracht is afplaktape ook prima te combineren met papier en plastic.
Pas wel op met de ondergrond waarop je de tape gaat aanbrengen. Sterk klevende tape is niet geschikt voor gevoelige ondergronden zoals behang of pas geschilderde ondergronden. Kies hiervoor altijd afplaktape met een minder sterke kleefkracht. Informeer hiernaar bij de klantenservice.

Afplaktape, papier en plastic bij één leverancier

Alles dat je nodig hebt om een ruimte goed af te dekken en te beschermen tijdens de verbouwing vind je in de webshop van Vendrig Packaging. Aantrekkelijk geprijsd, eenvoudig te bestellen en een snelle levering. Ben je als professional op zoek naar afplaktape voor papier en plastic? Maak dan gebruik van de aantrekkelijke staffelkortingen.  

Bekijk ook ons volledige aanbod aan afplaktapes.

Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14100 reviews.