Afdekzeil waterdicht

Een afdekzeil hoort goed waterdicht te zijn zodat het je spullen of goederen beschermt tegen vocht maar ook tegen schimmel en verrotting. In de transportsector kan een goed, waterdicht afdekzeil het verschil maken tussen een lading die puntgaaf wordt afgeleverd en een lading natte troep waar de klant niet voor betaalt. Bespaar dan ook nooit teveel op beschermende materialen en bestel altijd een afdekzeil dat de gehele lading bedekt.

Een goed afdekzeil is waterdicht, uv-bestendig en makkelijk te bevestigen

Een afdekzeil beschermt je lading tegen stof, vuil en vocht tijdens transport en opslag. Een goed afdekzeil beschermt je spullen daarnaast ook tegen verkleuring als gevolg van uv-straling. Bij Vendrig Packaging zijn verschillende afdekzeilen verkrijgbaar met een uv-werende beschermlaag. Daarnaast is ieder zeil voorzien van handige aluminium ogen zodat je het makkelijk kunt bevestigen met spanrubbers. Zorg er altijd voor dat het zeil zo strak mogelijk om de lading heen gespannen wordt. Dan blijft er geen water op liggen en kan de wind er geen grip op krijgen.

Andere toepassingen van waterdicht afdekzeil

Je kunt een waterdicht afdekzeil ook gebruiken voor andere buitentoepassingen. Denk aan buitenactiviteiten als paintball of bij buitenfeesten. Dankzij de ogen aan de randen hang je het zeil makkelijk op en ben je extra beschut tegen regen en wind. Voor dit doel zijn er bij Vendrig Packaging ook verschillende waterdichte afdekzeilen met camouflageprint verkrijgbaar. Deze zeilen zijn ook extra dik zodat ze goed bestand zijn tegen inscheuren.

Bekijk alle soorten afdekzeilen en bestel via de webshop

In de webshop zie je alle afdekzeilen in het assortiment. Ieder afdekzeil is waterdicht maar houd rekening met de UV-bestendigheid, dit staat per product aangegeven. Heb je vragen over de kwaliteit, de eigenschappen of de bestelprocedure? Laat dit dan weten aan de klantenservice en vraag om advies.

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13896 reviews.