Een afdekzeil kun je in allerlei soorten en maten kopen. Veel voorkomende afmetingen van een afdekzeil zijn 6x4, 8x4 en 5x5 en worden vaak gebruikt voor het afdekken van tuinmeubilair, ladingen die in een open laadbak vervoert worden en om goederen af te dekken die langere tijd buiten staan. De meeste afdekzeilen zijn voorzien van aluminium ringen zodat u ze makkelijker kunt bevestigen en vast kunt zetten.

Afdekzeil van 6x4 en andere veel voorkomende afmetingen

Een afdekzeil koop je meestal in vaste afmetingen. Een afdekzeil van 8x4 is bijvoorbeeld uitstekend geschikt voor het afdekken van een aanhangwagen, aangezien deze maximaal 8 meter lang mogen zijn. Andere veel voorkomende afmetingen zijn:

  • Afdekzeil 6x4
  • Afdekzeil 6x3
  • Afdekzeil 5x5
  • Afdekzeil 4x5
  • Afdekzeil 3x5

De meeste van deze afmetingen zijn kant en klaar te bestellen via de webshop van Vendrig Packaging. 

Ook prima te gebruiken als grondzeil

Dankzij de aluminium ogen langs de randen zijn de afdekzeilen in het assortiment ook prima te gebruiken als grondzeil wanneer je bijvoorbeeld gaat kamperen. Zet het zeil vast met een paar stevige grondpennen en je hebt een waterdichte ondergrond waar je de tent op kunt zetten. Kies dan wel voor een wat dikker zeil want je wilt niet met natte voeten komen te zitten tijdens je vakantie.

Let bij het bestellen op de afmetingen en de dikte

De meeste afmetingen, waaronder een afdekzeil van 6x4 en 5x3 zijn in verschillende diktes te bestellen. Hiervoor geldt: hoe dikker het zeil, des te beter de kwaliteit. Hier betaal je natuurlijk wel voor maar het zeil gaat dan ook veel langer mee. Heb je nog vragen over de verschillende afmetingen of ben je op zoek naar een ander formaat? Laat het weten aan onze klantenservice dan helpen we je graag verder.

Klantenservice


Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 8330 reviews.