Duurzame disposables

Onze disposable artikelen variëren van bestek zoals messen, vorken en lepels en borden. Tot aan duurzame koffiebekers met roerstaafjes en rietjes. Wij zijn continu bezig om ons assortiment uit te breiden en de groeiende behoefte naar duurzame wegwerpartikelen in te vullen.

Duurzame wegwerpartikelen worden de norm

Het gebruik van duurzame disposables op evenementen maar ook in bedrijfsrestaurants begint steeds meer de norm te worden. Het gebruik maken van duurzame disposables, kan een positief milieueffect hebben en jouw uitstraling als duurzaam bedrijf verbeteren. De duurzame disposables passen perfect bij een bedrijf met een duurzame uitstraling die betrokkenheid wil laten zien met mens en natuur.

Natuurlijke producten

Al onze duurzame disposables zijn 100% natuurlijk en gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Deze duurzame disposable producten zijn allemaal EN-13432 gecertificeerd. Dit betekent dat al deze producten bij het gft-afval weggegooid kunnen worden en volledig oplossen. Dat is het voordeel van duurzame disposables. Al deze producten worden volledig gecomposteerd in industriële composteringsmachines en het eindproduct, namelijk compost, kan weer hergebruik worden voor het voeden van nieuwe planten. Praktisch, circulair en milieuvriendelijk. Nog een voordeel is dat als deze wegwerpproducten goed gescheiden worden, ze niets toevoegen aan de afvalberg in het milieu.

Milieuvriendelijke wegwerpproducten

Milieuvriendelijke wegwerpartikelen zijn een nieuwe trend. Ze komen goed van pas op evenementen waar artikelen eenmalig gebruikt worden zoals bestek, bordjes en bekers. Ook op festivals komen deze producten goed van pas. Biologisch afbreekbare wegwerpartikelen moeten apart gescheiden worden. De uitstraling hiervan zal positief effect hebben op de duurzame uitstraling. Kies jij voor groen? Dan kun je het beste biologisch afbreekbare wegwerpproducten kopen.

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1654 reviews.