Social distancing sticker afstand houden

Social distancing sticker afstand houden blauw
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Social distancing sticker afstand houden

Met de social distancing sticker geef je eenvoudig, snel en duidelijk aan dat bezoekers en werknemers onderling 1,5 meter afstand moeten bewaren. Plak de stickers op de vloer of op de muur naast of op toegangsdeuren zodat de boodschap niet te missen is. Zo zorg je ervoor dat jouw bedrijf is voorbereid op de zogenaamd ‘anderhalve meter samenleving’.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Social distancing sticker afstand houden, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Social distancing sticker afstand houden

Prijs perstuk

Omschrijving Social distancing sticker afstand houden

In tijden van een pandemie is het belangrijk om voldoende afstand te bewaren tussen mensen. Dat is niet altijd eenvoudig en soms komen we onbewust toch dichter bij elkaar dan de bedoeling is. Dat is overigens niet alleen tijdens een pandemie het geval maar ook bij bijvoorbeeld zorginstelling waar een kleinere uitbraak is vastgesteld. De social distancing stickers dienen dan ook als geheugensteuntje in scholen, zorginstellingen, supermarkten en kantoren. Bevestig ze op plekken waar ze direct in het zicht springen en varieer met de verschillende kleurcombinaties.

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14215 reviews.