Product reviews van Plastic draagtassen (per 50 stuks)

9.6 / 10 op basis van 36 reviews

Plastic draagtassen zijn niet weg te denken in de winkelstraat. Wil je plastic draagtassen bestellen voor jouw winkel of op de markt? In ...

Bekijk Plastic draagtassen (per 50 stuks)

Afbeeldingen van Plastic draagtassen (per 50 stuks) die onze gebruikers hebben gemaakt

Plastic draagtassen (per 50 stuks) gebruik: Plastic draagtassen (per 50 stuks)
Materialen tbc wijkbezorgers plaatselijke kerk
Close image
Lucie
26 januari 2024

Heel goed en stevig!

Gebruik: Glazensets die ik gestraald heb wegbrengen, bewaren van tijdschriften

Bekijk review
Ilna
24 juni 2023

Prima

Gebruik: Huishoudelijk gebruik

Bekijk review
Wil
7 juni 2023

Ziet er prima uit.

Gebruik: Als boodschappentas

Bekijk review
N
28 mei 2023

Ziet er goed uit; lijkt mij goed/ goede kwaliteit; nog niet uitgeprobeerd

Gebruik: Ik heb veel tassen met spullen maar als je dan in de kast kijkt weet je niet wat er in zit, nu wel! ik heb een normaal formaat en een wat groter formaat.

Bekijk review
Sjoerd
20 mei 2023

Prima product

Gebruik: Aluminiumprints in meegeven

Bekijk review
Frank
19 oktober 2022

Sterk product

Gebruik: Koffie cups

Bekijk review
Marianne
22 september 2022

Super!

Gebruik: Gift bag

Bekijk review
Gerald
23 juli 2022

Goed, stevig product dat beantwoordt onze eisen.

Gebruik: In principe zijn wij tegen het gebruik van plastiek, maar bij een groot evenement moeten wij stafleden met t-shirts en soortgelijke spullen voorzien en alternatieven waren te duur, aangezien het beperkte budget. wij vertrouwen onze mensen om duurzaam om te gaan met de tassen.

Bekijk review
Marian
11 juli 2022

Goed ????

Gebruik: Promo artikelen

Bekijk review
Wonder
19 mei 2022

Super

Gebruik: Voor mijn webshop.

Bekijk review
Rs
30 april 2022

Goede kwaliteit, handige tasjes, goed formaat

Gebruik: Voor de verkoop van kleding via marktplaats

Bekijk review
Nel
27 december 2021

Precies wat ik zocht qua dikte en afmeting

Gebruik: Verpakken van bladen

Bekijk review
Temse
6 december 2021

Perfect

Gebruik: Verpakking voor pakketten van onze sintactie

Bekijk review
Alex
7 oktober 2021

Goede sterke zakken prima sterke handvaten

Gebruik: producten winkel

Bekijk review
A.G. Rolefes
29 maart 2021

Ruime draagtas om voldoende materialen op te bergen

Gebruik: Materialen tbc wijkbezorgers plaatselijke kerk

Plastic draagtassen (per 50 stuks) gebruik: Materialen tbc wijkbezorgers plaatselijke kerk
Sluit afbeelding
Bekijk review
J
17 maart 2021

Zeer goed

Gebruik: Overhemden en shirts in te pakken

Bekijk review
Mark
27 juli 2020

Erg stevige tasjes die makkelijk te vullen zijn!

Gebruik: Verkoop van vinyl en cd’s op markten

Bekijk review
Moos
13 juli 2020

Top

Gebruik: Inpakken gehaakte artikellen

Bekijk review
Peter
9 juli 2020

Goed product, maar kan ik niet van zeggen. het is gewoon goed

Gebruik: Om daar onze clubblad in te doen dat afgegeven wordt aan de bezorgers naar de leden.

Bekijk review
Diane
17 april 2020

Voldeed prima aan de verwachtingen

Gebruik: Inpakken geschenkjes voor woon- zorg tehuis

Bekijk review
Nelique
8 april 2020

Prima

Gebruik: Werk van kinderen erin om mee naar huis te geven

Bekijk review
Meindert
3 april 2020

Prima

Gebruik: Inpakken van vis

Bekijk review
Van
11 augustus 2019

Prima transparante plastic tasjes. fijn dat er ook kleinere hoeveelheden besteld kunnen worden en de er de mogelijkheid is zonder verzendkosten het product af te halen op de locatie.

Gebruik: Tasjes zijn gebruikt als welkomsttasjes voor een gemeenteweekend.

Bekijk review
Kirby
16 juli 2019

Super stevige en ruime tasjes

Gebruik: Voor mijn kleding winkel

Bekijk review
Maria
15 juni 2019

De zakken zijn doorzichtig , heb er dus niets aan ! verkoper bied keurig aan om een retourlabel te sturen en geld terug storten ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Gebruik: Goederen

Bekijk review
Nurdan
6 juni 2019

Goed

Gebruik: Boutique

Bekijk review
Nurdan
4 juni 2019

Goed

Gebruik: Boutique

Bekijk review
Buyorcry
13 december 2018

Prima kwaliteit!

Gebruik: Winkel

Bekijk review
Mirjam
20 november 2018

Prima.

Gebruik: Als inpakmateriaal

Bekijk review
Jac
24 september 2018

Goed

Gebruik: Voor inter wat post te verdelen

Bekijk review
Thom
15 september 2018

Zeer goede gebruiksvriendelijke tassen

Gebruik: Eigen winkel

Bekijk review
D.
5 september 2018

Het zijn stevige tassen met een goed handvat

Gebruik: Huishoudelijk gebruik

Bekijk review
Nouska
19 maart 2018

Prima

Gebruik: Goodiebags

Bekijk review
W.
10 maart 2018

Zeer tevreden

Gebruik: Boodschappen en van alles

Bekijk review
Jaël
4 maart 2018

Top product.

Gebruik: Verkoop in de winkel.

Bekijk review
Dennis
23 januari 2018

Het materiaal is goed. ik dacht dat t transparante tasjes waren.

Gebruik: Om tekeningen in te doen, zodat wij de tekeningen netjes aan de klant nee kunnen geven.

Bekijk review
Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14208 reviews.