Product reviews van Noppenfolievellen

9.7 / 10 op basis van 7 reviews

Noppenfolievellen zijn kleinere vellen noppenfolie op een rol. Het bespaart veel materiaal en geld als je maar weinig beschermingsmateria...

Bekijk Noppenfolievellen

Afbeeldingen van Noppenfolievellen die onze gebruikers hebben gemaakt

Ceyssens
14 juni 2023

Het product is makkelijk om mee te werken

Gebruik: Om mee ingebakken van glas en porselein

Bekijk review
Marika
26 april 2022

30 cm is te smal om echt praktisch te zijn. zou minstens 40 cm moeten zijn, dan heb je nog een beetje omslag. tussen borden werkt het prima.

Gebruik: Inpakken kleine dingen voor verhuizing.

Bekijk review
P.Piketh
10 september 2021

Perfect en geweldig met de scheurrand

Gebruik: Inpakken breekbare spullen en snel beschadigbare artikelen

Bekijk review
Margriet
11 augustus 2021

Erg gemakkelijk dat het folie geperforeerd is. dat scheelt veel knipwerk.

Gebruik: Inpakken van servies, glazen en vazen ivm verhuizen.

Bekijk review
Pasquale
20 december 2019

Top

Gebruik: Inpakken glaswerk

Bekijk review
Nadja
26 augustus 2019

Superhandig

Gebruik: Voor het inpakken van foto's op canvas van 20 x 30 of 20 x 20 dus soms is het heel handig dat er twee of drie stukken aan mekaar vast kunnen blijven zitten.

Bekijk review
Nieke
11 februari 2019

Ik had verwacht dat dit product in een doos zou zitten die precies om de rol past en waar je een vak uit kunt halen zodat je de rol naar buiten kunt hangen uit de doos en handig kunt afscheuren. dit was namelijk bij alle vorige leveranciers wel zo.

Gebruik: Product bescherming bij transport (cosmetica)

Bekijk review
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13913 reviews.