Product reviews van Metalen labels (per 100 stuks)

9.1 / 10 op basis van 7 reviews

Metalen aanhanglabels zijn gemaakt van gelakt bandstaal. Deze stalen labels beschrijf je eenvoudig met een watervaste stift. Ze zien er p...

Bekijk Metalen labels (per 100 stuks)

Afbeeldingen van Metalen labels (per 100 stuks) die onze gebruikers hebben gemaakt

Willem
17 januari 2023

Perfect en gemakkelijk met een graafwerken te beschrijven

Gebruik: Markeren van draden die langdurig in een agressief ontsmettingsmiddel liggen.

Bekijk review
Vereniging
20 mei 2022

Mooi kwalitatief product. de groene en grijze kleur waren compleet (precies 100 stuks). bij de rode kleur ontbraken 2 kaartjes (98 ipv 100 stuks) vandaar geen 5 sterren.

Gebruik: Wij hebben de kaartjes gebruikt om mee te stemmen op een algemene ledenvergadering

Bekijk review
Kees
24 november 2020

Het belangrijkste weet ik pas over jaren, namelijk of ze niet gaan verkleuren, roesten e.d. en of de door mij gebruikte permanente, weersbestendige schrijfpen de namen ook inderdaad leesbaar laat blijven. verder voldoen de labels prima.

Gebruik: Het labellen van bomen en struiken op ons erf (van een voormalige boerderij)

Bekijk review
Peter
24 juli 2020

Had de labels iets dikker verwacht. maar door weerbesye digheid goede keuze. wind/regen.

Gebruik: Markeren open/gesloten afsluiters. eventueel van tekst voorzien.

Bekijk review
Dave
25 november 2019

Mag iets groter zijn

Gebruik: Het aanduiden van inhoud van een ibc

Bekijk review
Dave
22 oktober 2019

Goed, maar mag groter

Gebruik: Om de inhoud van een container aan te geven

Bekijk review
Geert
9 december 2018

Prima ,licht en gemakkelijk in gebruik

Gebruik: Word aan een paaltje bevestigd om een sticker op te kleven die gemaakt word met een dymo bij allerlei fruitbomen ,struiken ,kruiden enz.

Bekijk review
Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14215 reviews.