Product reviews van Kartonnen dozen enkele golf (per 25 stuks)

9.7 / 10 op basis van 30 reviews

Kartonnen dozen enkele golf zijn extra verstevigde dozen. Ze worden gebruikt om producten of goederen in te verpakken en extra beschermin...

Bekijk Kartonnen dozen enkele golf (per 25 stuks)

Afbeeldingen van Kartonnen dozen enkele golf (per 25 stuks) die onze gebruikers hebben gemaakt

Kartonnen dozen enkele golf (per 25 stuks) gebruik: Kartonnen dozen enkele golf (per 25 stuks)
Om boeken in te pakken.
Close image
Kartonnen dozen enkele golf (per 25 stuks) gebruik: Kartonnen dozen enkele golf (per 25 stuks)
Verzending welkomstpakketten nieuwe leden
Close image
Hans
15 september 2023

Prima voor ons doel

Gebruik: Verzending welkomstpakketten nieuwe clubleden

Bekijk review
Prolima
22 november 2022

Goed produkt

Gebruik: Webshop

Bekijk review
Karmann
31 oktober 2022

Dik tevreden

Gebruik: Verzending welkomstpakketten nieuwe leden

Kartonnen dozen enkele golf (per 25 stuks) gebruik: Verzending welkomstpakketten nieuwe leden
Sluit afbeelding
Bekijk review
Kees
11 juli 2022

Is oké

Gebruik: Voor artikelen

Bekijk review
Vitachic
22 februari 2022

Stevige,nette doos

Gebruik: Woonaccessoires

Bekijk review
De
28 december 2021

Het karton is net iets te dun/zwak

Gebruik: Inpakken scheepsonderdelen voor internationale orders

Bekijk review
Grond-Tec A.J. Van Den Elsen
16 december 2021

Produkt is nodig

Gebruik: Verpakking van produkten voor verzending

Bekijk review
John
11 december 2021

Goed

Gebruik: Inpakken

Bekijk review
Jan
12 januari 2021

Prima dozen, maar ze zouden nog beter zijn als de onderste flappen in elkaar klikten.

Gebruik: Om boeken in te pakken.

Kartonnen dozen enkele golf (per 25 stuks) gebruik: Om boeken in te pakken.
Sluit afbeelding
Bekijk review
Parfumerie
27 december 2020

Goed product en juiste maten.

Gebruik: Versturen van parfums

Bekijk review
Sjoerd
27 december 2020

Prima. alles okay.

Gebruik: Verpakking voor horloges

Bekijk review
Myplaceyourplace
22 december 2020

Waarvoor ik het gebruik, is het goed genoeg. iets te duur voor deze kwaliteit.

Gebruik: Aardewerk

Bekijk review
Teun
29 november 2020

Topdozen voor een goede prijs. ook de vouw in het midden is handig. doos is wat mij betreft de meest ideale als je kijkt naar prijs vs formaat.

Gebruik: Versturen speelgoed via webshop

Bekijk review
Sandra
14 september 2020

Prima

Gebruik: Verpakken van auto-onderdelen

Bekijk review
Dick
18 juli 2020

Top

Gebruik: Om van alles in te pakken.

Bekijk review
Nj
15 juli 2020

Ietwat kwetsbaar

Gebruik: Verzending van vrij zware houten producten.

Bekijk review
Joop
8 juni 2020

Gewoon goed

Gebruik: Verzending van aquariumdiertjes in zakken water

Bekijk review
Tom
20 mei 2020

Precies naar wens

Gebruik: E commerce

Bekijk review
François
25 april 2020

Ietsjes te zwak van structuur voor dit werk.

Gebruik: Inpakken van dossiers

Bekijk review
Luc
8 april 2020

Iets te dun naar mijn mening

Gebruik: Verzending van miniatuurauto's

Bekijk review
Emile
24 september 2019

Prima

Gebruik: Online verkoop

Bekijk review
Frans
14 september 2019

Weet ik niet, heb het nog steeds niet ontvangen!

Gebruik: Verpakking voor onsze producten

Bekijk review
Wouter
12 augustus 2019

Prima

Gebruik: Verzending website producten

Bekijk review
Jochem
21 april 2019

Redelijke sterkte

Gebruik: Verzenden van artikelen

Bekijk review
Tina
7 februari 2019

De doosjes zijn best wel stevig, terwijl het enkelgolf karton is, voor mij de perfecte maat en er zit een mooie prijs aan vast, ook niet onbelangrijk.

Gebruik: Ik had al even gezocht naar een kartonnen doos die de juiste maat had voor mijn product, uiteindelijk gevonden bij vendrigpackaging.
in de doosjes gaan kleine zachte uitvaartmandjes, mijn bedrijf biedt mooie meest handgemaakte uitvaartproducten aan voor baby’s.

Bekijk review
Reina
23 november 2018

Goed

Gebruik: Verhuizing

Bekijk review
Jolanda
14 november 2018

Fijne dozen om mee te werken, goede prijs kwaliteit verhouding.

Gebruik: Verpakken van lq goederen voornamelijk flessen.

Bekijk review
Rudy
4 oktober 2018

Uitstekend product, voor goede prijs

Gebruik: Verzenden allerlei goederen

Bekijk review
Roel
20 september 2018

Prima kwaliteit en snelle levering

Gebruik: Tijdelijke opslag test platen

Bekijk review
Jan
12 april 2018

Ben benieuwd

Gebruik: Ik moet ze nog ontvangen en dan verhuizen

Bekijk review
Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14352 reviews.