Product reviews van Jute zakken met sluitkoord 20 x 30 cm (per stuk)

10 / 10 op basis van 15 reviews

Deze jute zakjes met sluitkoord van 20 x 30 cm hebben het ideale formaat als cadeauverpakking. Gebruik ze bij Sinterklaas, Kerstmis, Pase...

Bekijk Jute zakken met sluitkoord 20 x 30 cm (per stuk)

Afbeeldingen van Jute zakken met sluitkoord 20 x 30 cm (per stuk) die onze gebruikers hebben gemaakt

Jute zakken met sluitkoord 20 x 30 cm (per stuk) gebruik: Jute zakken met sluitkoord 20 x 30 cm (per stuk)
Cadeauverpakking bij ons in de molen voor pannenkoekmeel.
Close image
Katja
14 januari 2023

Voldoet prima aan de verwachting, zien er sympathiek uit

Gebruik: Zandzakjes op een tuinhuisdakje

Bekijk review
Brandweer
14 november 2022

Goed

Gebruik: We doen er snoep in bij sinterklaas viering

Bekijk review
A.G
16 juli 2022

Leuk

Gebruik: Geld

Bekijk review
Willem
17 juni 2022

Product super, mijn idee wat lager

Gebruik: Lampjes in de oldskool us car opslaan

Bekijk review
Arnold
25 juni 2020

Prima.

Gebruik: Dit gebruik ik als mini zandzak voor mijn balkon. het functioneert daarvoor uitstekend. voor alle zekerheid gebruik ik twee jutezakken per zandzak.

Bekijk review
Mies
19 mei 2020

Mooi formaat voor het doel wat ik ermee heb.

Gebruik: Om te tuinieren

Bekijk review
Tim
10 november 2019

Prima product. maatje groter wil ik ook. volgende workshop.. komende lente.

Gebruik: Dit gelooft u niet. in mijn workshop gaan de deelneemsters er een decemberschikking in maken hiermee combineert ik 5 december en 25 december.

Bekijk review
Geert
4 oktober 2019

Ziet er goed uit. netjes genaaid.

Gebruik: Cadeauverpakking bij ons in de molen voor pannenkoekmeel.

Jute zakken met sluitkoord 20 x 30 cm (per stuk) gebruik: Cadeauverpakking bij ons in de molen voor pannenkoekmeel.
Sluit afbeelding
Bekijk review
Ferry
2 december 2018

Super voldeed volledig aan m’n verwachtingen!

Gebruik: Ik heb het gebruikt als cadeauvetpakking met het sinterklaasfeest.

Bekijk review
Harmke
3 november 2018

Ziet er prima uit

Gebruik: Sinterklaas actie

Bekijk review
B. Th.
14 oktober 2018

Super makkelijk. sinterklaas is jaloers.

Gebruik: Sinterklaastractatie

Bekijk review
Constant
11 juli 2018

Het is een proef die ik wil doen en kijken hoe lang deze jute- zakken meegaan.

Gebruik: De (vis)vijver in de tuin. hier plaats ik lava-stenen in voor in de filterbak.

Bekijk review
Henk
14 mei 2018

Prima! precies wat ik wilde hebben.

Gebruik: Inpakken van cadeautjes

Bekijk review
Martin
25 maart 2018

Zie http://brederodebierbrood.nl/

Gebruik: Http://brederodebierbrood.nl/

Bekijk review
Vladimir
3 februari 2018

Uitstekend

Gebruik: Display

Bekijk review
Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14215 reviews.