Product reviews van Jute singelband / jute boomband op rol

9.9 / 10 op basis van 124 reviews

Jute singelband wordt gebruikt bij het stofferen en singelen van meubels en herstelt doorgezakte banken en fauteuils. Anderen kopen jute ...

Bekijk Jute singelband / jute boomband op rol

Afbeeldingen van Jute singelband / jute boomband op rol die onze gebruikers hebben gemaakt

Jute singelband / jute boomband op rol gebruik: Jute singelband / jute boomband op rol
Van een stijgerpijnframe maakten we een vierkant bedframe voor in ons camperbusje. de jute weven we er tussen als bodem waar we op slapen. dat zie je in india, charpai noemen ze dat geloof ik. op de foto zie je hoe ver we zijn, maar nog niet klaar.
Close image
Jute singelband / jute boomband op rol gebruik: Jute singelband / jute boomband op rol
Boomband
Close image
Jute singelband / jute boomband op rol gebruik: Jute singelband / jute boomband op rol
Stoelrenovatie
Close image
Jute singelband / jute boomband op rol gebruik: Jute singelband / jute boomband op rol
Singelen van fauteuils
Close image
Jute singelband / jute boomband op rol gebruik: Jute singelband / jute boomband op rol
Singels in oude stoelen
Close image
Jute singelband / jute boomband op rol gebruik: Jute singelband / jute boomband op rol
Ik maak er tassen van
Close image
Jute singelband / jute boomband op rol gebruik: Jute singelband / jute boomband op rol
Als boomband
Close image
Jute singelband / jute boomband op rol gebruik: Jute singelband / jute boomband op rol
Heb een coupon tapijt voorzien van een rand juterol om rafelen tegen te gaan .
Close image
Jute singelband / jute boomband op rol gebruik: Jute singelband / jute boomband op rol
Als vlechtband in hekwerk poort
Close image
Jute singelband / jute boomband op rol gebruik: Jute singelband / jute boomband op rol
Opknappen van oude stoelen
Close image
Jute singelband / jute boomband op rol gebruik: Jute singelband / jute boomband op rol
Herstel lage houten tuinstoel
Close image
Jute singelband / jute boomband op rol gebruik: Jute singelband / jute boomband op rol
Het opnieuw singelen van een antieke bank
Close image
Jute singelband / jute boomband op rol gebruik: Jute singelband / jute boomband op rol
Markiezen
Close image
Leo
27 december 2023

Prima kwaliteit en service/levering

Gebruik: Zelf zetel in orde te brengen

Bekijk review
Benny
22 december 2023

De singelband van 6 cm met drie blauwe lijnen is exact identiek aan het oorspronkelijk gebruikte materiaal. herstelling komt helemaal in orde.

Gebruik: Er moeten enkele stoelen en een zetel met door de jaren afgescheurde singels hersteld worden.

Bekijk review
Henk
1 november 2023

Lijkt goed

Gebruik: Markiezen

Jute singelband / jute boomband op rol gebruik: Markiezen
Sluit afbeelding
Bekijk review
Cor
16 oktober 2023

Prima materiaal hiervoor

Gebruik: Stoelreparatie

Bekijk review
Sariah
30 september 2023

Stevige jute singelband welke perfect is voor het singelen van een antieke bank.

Gebruik: Het opnieuw singelen van een antieke bank

Jute singelband / jute boomband op rol gebruik: Het opnieuw singelen van een antieke bank
Sluit afbeelding
Bekijk review
San
12 juli 2023

Voldoet prima, ziet er mooi uit.

Gebruik: Als boomband

Bekijk review
Federico
6 juli 2023

Prima.......hoe het zich houdt op lang termijn is alleen niet duidelijk maar de verwachting is goed

Gebruik: Het vervangen van zitbank banden

Bekijk review
Philip
24 juni 2023

Supergoed en stevig product

Gebruik: Restauratie buitenstoel

Bekijk review
Philip
18 juni 2023

Goed en stevig product

Gebruik: Herstel lage houten tuinstoel

Jute singelband / jute boomband op rol gebruik: Herstel lage houten tuinstoel
Sluit afbeelding
Bekijk review
Meta
6 juni 2023

Goed stevig maar wel soepel jute band. makkelijk mee te verwerken.

Gebruik: In hekwerk tegen inkijk

Bekijk review
I.J. Herman
25 mei 2023

V.z.v. ik het nu kan beoordelen: prima

Gebruik: Boomband

Bekijk review
Cath
16 mei 2023

Top!

Gebruik: Styling interieur

Bekijk review
Peter
8 april 2023

Top! lekker sterk en valt minder op dan de zwarte variant

Gebruik: Boomband

Bekijk review
Areski
17 maart 2023

Voldoetaan de verwachtingen

Gebruik: Reparatie stoel

Bekijk review
Brusten
12 maart 2023

Goede kwaliteit

Gebruik: De restauratie van twee oude zetels

Bekijk review
Rijn
10 maart 2023

Uitstekend

Gebruik: Opknappen oude fauteuil

Bekijk review
Wim
7 maart 2023

Nog niet gedaan

Gebruik: Stoelen verstevigen

Bekijk review
Bleus
12 december 2022

Is perfect

Gebruik: Om een zetel te vernieuwen

Bekijk review
Han
6 december 2022

Pico bello

Gebruik: Antieke stoelen onder de zitting

Bekijk review
Anny
1 december 2022

Goede kwaliteit, stevig en toch soepel.

Gebruik: Wij gebruiken dit als sierrand om oneffenheden weg te werken tussen houtverbinding.

Bekijk review
Rowdy
23 november 2022

Het functioneert goed

Gebruik: Ik gebruik het product als bomenband

Bekijk review
Erik
23 november 2022

Uitstekend.

Gebruik: Wij hebben aantal bomen gepland op onze herenboerderij en dit is een uitstekend product omdat het een natuur product is dat volledig afbreekt in de natuur.

Bekijk review
Leo
15 november 2022

Goed

Gebruik: Opsluiten isolatie, glaswol platen, onder de vloer

Bekijk review
Stephanie
14 oktober 2022

Top, zoals verwacht

Gebruik: Als decoratie van een bedframe die ik zelf maak.

Bekijk review
R. W. Vonk
30 september 2022

Heel goed. als verwacht!

Gebruik: Opknappen van oude stoelen

Jute singelband / jute boomband op rol gebruik: Opknappen van oude stoelen
Sluit afbeelding
Bekijk review
Alex
20 september 2022

Goed en sterk product. makkelijk te bevestigen

Gebruik: Als boomband

Bekijk review
Erik
17 juli 2022

Prima product

Gebruik: Stoel matten

Bekijk review
Boucdewijn
13 juli 2022

Goed, stevig en trekvast

Gebruik: Singels voor een stoel

Bekijk review
Chloe
5 juli 2022

Prima kwaliteit

Gebruik: Rietgordijnen verbeteren

Bekijk review
Jolanda
28 juni 2022

Ben zeer tevreden over het product

Gebruik: Als vlechtband in hekwerk poort

Jute singelband / jute boomband op rol gebruik: Als vlechtband in hekwerk poort
Sluit afbeelding
Bekijk review
Linda
19 juni 2022

Prima , mijn zetel is weer als nieuw

Gebruik: Doorgezakte zit van zetel vernieuwen , nieuwe singelbanden plaatsen

Bekijk review
Niek
6 juni 2022

Fijn natuurlijk product

Gebruik: Vastzetten van fruitbomen

Bekijk review
Thomas
1 juni 2022

Prima en sterk product

Gebruik: Herstel vering bankstel

Bekijk review
Clemens
10 mei 2022

Prima voor het bovenbeschreven doel

Gebruik: Heb een coupon tapijt voorzien van een rand juterol om rafelen tegen te gaan .

Jute singelband / jute boomband op rol gebruik: Heb een coupon tapijt voorzien van een rand juterol om rafelen tegen te gaan .
Sluit afbeelding
Bekijk review
Ernst-Jan
21 april 2022

Geweldig!

Gebruik: Bank nieuw singelband aanbrengen. 2 banken.

Bekijk review
Erik
22 maart 2022

Topproduct

Gebruik: Boomband

Bekijk review
Gerbine
12 februari 2022

Superfijne maat de blauwe singel!

Gebruik: Stofferen

Bekijk review
Suus
12 januari 2022

Prima product. het was handig geweest in de advertentie er bij te vermelden dat je voor het gebruik als bomenband er speciale spijkertjes voor nodig hebt. met een platte kop. die moest ik later nog bij halen.

Gebruik: Jonge fruitbomen

Bekijk review
Harrie
16 december 2021

Zeer goed te bewerken en milieuvriendelijk

Gebruik: Boombanden en versieringen kerst en kado s voor vrienden

Bekijk review
Aldanato
7 december 2021

Prima product, voldoet aan de eisen

Gebruik: Mooi product, stevig en ziet er verzorgd uit

Bekijk review
Grol
5 december 2021

Werkt prima

Gebruik: Verstevigen zitting van de bank

Bekijk review
Arthur
24 november 2021

Top product. super kwaliteit en eerlijke prijs.

Gebruik: Als boomband

Jute singelband / jute boomband op rol gebruik: Als boomband
Sluit afbeelding
Bekijk review
Rs
23 november 2021

Goed product handig om voor mijn wandbord te maken

Gebruik: Wandbord voor foto’s

Bekijk review
Frans
28 oktober 2021

Zeer goed product. de prijskwaliteit verhouding is zeer goed.

Gebruik: Voor jonge bomen

Bekijk review
Eugenie
11 oktober 2021

Heel fijn om te verwerken

Gebruik: Ik maak er tassen van

Jute singelband / jute boomband op rol gebruik: Ik maak er tassen van
Sluit afbeelding
Bekijk review
Rob
28 september 2021

Prima product

Gebruik: Reparatie leunstoel

Bekijk review
Henny
11 september 2021

Ziet er goed uit, stevig en betrouwbaar

Gebruik: Reparatie bank

Bekijk review
Frank
16 augustus 2021

Goede eerste ervaring. gemakkelijk af te snijden. gemakkelijk te nagelen.

Gebruik: Als boomband

Bekijk review
Marcus
16 juli 2021

Sterk en goede kwaliteit

Gebruik: Ik gebruik deze band om bomen en struiken te binden

Bekijk review
Wim
29 juni 2021

Goed spul, precies zoals ik het product ken van vroeger

Gebruik: Ophangbanden in camper voor surfplank

Bekijk review
Jolanta
29 juni 2021

Echt goed

Gebruik: Antike bank renovatie

Bekijk review
Greet
28 juni 2021

Prima product, sterk.

Gebruik: Reparatie stoel

Bekijk review
Els
15 juni 2021

Ben hier blij mee want ik kan het verder nergens kopen met een breedte van 6 cm zodat het precies door de veren kan

Gebruik: Stoffering stoelen...bovenkant veren vlechting

Bekijk review
Andre
16 mei 2021

Top

Gebruik: Bomen vastzetten

Bekijk review
Wim
13 mei 2021

Stevig band en vele doeleinden

Gebruik: Als opvangband voor een grote landingsmat in een gymzaal. de mat van 2 x 3 meter wordt op een wagentje geplaatst en het band zorgt ervoor dat deze niet eraf valt.

Bekijk review
C.F.Gouda
11 mei 2021

Prima.

Gebruik: In de tuin voor bomen te ondersteunen

Bekijk review
Niek
6 mei 2021

Prima!

Gebruik: Vastzetten van fruitbomen

Bekijk review
Sijtze
5 mei 2021

Ok

Gebruik: Boomband

Bekijk review
Toon
19 april 2021

Perfect naar verwachting

Gebruik: Stoel bekleden

Bekijk review
Toon
19 april 2021

Perfect naar verwachting

Gebruik: Stoel bekleden

Bekijk review
Bert
17 april 2021

Volgens verwachting

Gebruik: Reparatie bank

Bekijk review
Janneke
15 april 2021

Erg mooi, stevig en goed te verwerken.

Gebruik: Steunband onder hangende plantenbakken

Bekijk review
Limborgh
15 april 2021

Goed

Gebruik: Voor placemats van houten latjes

Bekijk review
Limborgh
15 april 2021

Goed

Gebruik: Voor placemats van houten latjes

Bekijk review
M. Mauve
12 april 2021

Lijkt me erg goed. we hebben nog even niet gebruikt. gaan we gauw doen

Gebruik: Om de zitting van een tuinschommelbank te repareren

Bekijk review
S. Lemstra-Scholten
7 april 2021

Dat ging prima, het is stevig en het rafelt niet gelijk, waar ik een beetje bang voor was. het werd overigens heel netjes geleverd, goed verpakt en ruim op tijd.

Gebruik: Wij hebben een aantal fruitboompjes er mee vast gemaakt aan palen.

Bekijk review
Roel
6 april 2021

Vrij grof

Gebruik: Slee

Bekijk review
J.G.
23 maart 2021

Goed natuurlijk product.

Gebruik: Binden van bomen

Bekijk review
Mae
22 maart 2021

Prima

Gebruik: Stoelen

Bekijk review
Wim
14 maart 2021

goede kwaliteit en snel geleverd , top , 2 stoelen gedaan

Gebruik: Singels in oude stoelen

Jute singelband / jute boomband op rol gebruik: Singels in oude stoelen
Sluit afbeelding
Bekijk review
R. Donker
12 maart 2021

Goede kwaliteit, sterk materiaal

Gebruik: Om een lattenbodem van een ledikant te fixeren.

Bekijk review
Annika
3 maart 2021

Het is een buitengewoon mooi product en degelijk, goed afgewerkt!

Gebruik: Bomen aanbinden

Bekijk review
Anne
1 maart 2021

Kwalitatief voor een mooie prijs

Gebruik: Zitting bankje

Bekijk review
Colette
1 maart 2021

Super sterk en mooi

Gebruik: Ophangen van houten plankjes

Bekijk review
Dekoninck
28 februari 2021

Sterk product

Gebruik: Onder kant van zetel

Bekijk review
Maud
25 februari 2021

Super!

Gebruik: Het verstevigen van kaasdoek voor een opera-decor. voor het ophangen.

Bekijk review
Agnes
15 februari 2021

Goed

Gebruik: Voor een zitmeubel

Bekijk review
Tommie
16 januari 2021

Degelijk en snel geleverd goede prijs kwaliteit verhouding.

Gebruik: Singelen van fauteuils

Jute singelband / jute boomband op rol gebruik: Singelen van fauteuils
Sluit afbeelding
Bekijk review
Leon
28 december 2020

Prima band

Gebruik: Om bomen te fixeren

Bekijk review
Jan
18 december 2020

Goed te bewerken en te verwerken, toe te passen.

Gebruik: Draagbanden/-zelen tassen en zakken, versterking van zittingen en als boordsel om doeken beter te kunnen spannen dus ter voorkoming van het uitscheuren van het doek.

Bekijk review
Thea
3 december 2020

Perfect

Gebruik: Stoel

Bekijk review
Hugo
2 december 2020

Goede kwaliteit

Gebruik: Hobby

Bekijk review
Kjell
19 november 2020

Stevig en natuurlijk product

Gebruik: Boomband

Bekijk review
Marianne
12 november 2020

Pracht producht. super.

Gebruik: Kunstznnig doeleinde

Bekijk review
M
12 november 2020

Pracht producht. super.

Gebruik: Kunstznnig doeleinde

Bekijk review
Jack
11 november 2020

Geweldig. makkelijk te bewerken en mooier en natuurlijker dan bv. een rubberen band die vaak gebruikt wordt daarvoor.

Gebruik: Om palen bij bomen te bevestigen

Bekijk review
Dirk
7 november 2020

Prima product!

Gebruik: Boomband

Bekijk review
Anoniem
2 november 2020

Strepen zijn eerder paars dan blauw

Gebruik: Banden om kussen te ondersteunen in stoel

Bekijk review
Jacob
30 oktober 2020

Prima

Gebruik: Stoel zitting 2cv citroen

Bekijk review
Lammert
14 oktober 2020

Goed

Gebruik: Stoel

Bekijk review
Stef
6 oktober 2020

Uitstekend

Gebruik: Stoelrenovatie

Jute singelband / jute boomband op rol gebruik: Stoelrenovatie
Sluit afbeelding
Bekijk review
Michiels
23 september 2020

Lijk mij ok

Gebruik: On stoelen tevernieuwen

Bekijk review
Chris
1 september 2020

Mooi spul, voor een zeer nette prijs!

Gebruik: Bouwkundig

Bekijk review
Tdw
30 augustus 2020

Rop

Gebruik: Als boomband

Bekijk review
Kreijmborg
28 augustus 2020

Prima, goed sterk materiaal

Gebruik: Singelbanden van stoel

Bekijk review
Wim
15 augustus 2020

Goede kwaliteit, stevig

Gebruik: Boomband

Jute singelband / jute boomband op rol gebruik: Boomband<br />
Sluit afbeelding
Bekijk review
Inge
4 augustus 2020

Mooi natuurlijk materiaal, ziet er ook sterk uit en lijkt weinig rek op te zitten, maar dat laatste zal de tijd leren.

Gebruik: Van een stijgerpijnframe maakten we een vierkant bedframe voor in ons camperbusje. de jute weven we er tussen als bodem waar we op slapen. dat zie je in india, charpai noemen ze dat geloof ik. op de foto zie je hoe ver we zijn, maar nog niet klaar.

Jute singelband / jute boomband op rol gebruik: Van een stijgerpijnframe maakten we een vierkant bedframe voor in ons camperbusje. De jute weven we er tussen als bodem waar we op slapen. Dat zie je in India, Charpai noemen ze dat geloof ik. Op de foto zie je hoe ver we zijn, maar nog niet klaar.
Sluit afbeelding
Bekijk review
Tholen
27 juli 2020

Heel goed

Gebruik: Voor stole te repareren

Bekijk review
Hervé België
26 juli 2020

De mogelijkheden blijven oneindig en superfijn om mee te werken

Gebruik: Decoratie

Bekijk review
Micha
21 juni 2020

Prima product, niet te zwaar en mooi afgewerkt, zodat het niet snijd in de schouders.

Gebruik: Als draagband voor ierse dansvloertjes

Bekijk review
K. Bout
9 juni 2020

Mooi afgewerkt stevig band

Gebruik: Ik gebruik het als boomband en om struiken op een nette manier weg te binden

Bekijk review
Markus
25 mei 2020

Erg fijn en mooi

Gebruik: Appelbomen

Bekijk review
Wanda
6 mei 2020

Lekker sterk en goed te verven

Gebruik: Als ophang band voor planten potten

Bekijk review
Hg
4 mei 2020

Degelijke singels

Gebruik: Stofferen

Bekijk review
Math
22 april 2020

Super, maar de foto kan ik nog niet tonen!!

Gebruik: Matrasdrager

Bekijk review
Michiel
13 april 2020

Goede kwalieit. stevig

Gebruik: Boom vast maken aan paal (leilinde)

Bekijk review
Ingrid
10 februari 2020

Degelijk van kwaliteit.

Gebruik: Herstellen antieke stoel

Bekijk review
Marijn
5 januari 2020

Niet uit 1 stuk. na 40 cm zat het vastgestikt aan het volgende deel. ook is het zonder blauwe strepen. dus effen kleur.

Gebruik: Renovatie stoel

Bekijk review
N.V.T.
29 november 2019

Perfect produkt

Gebruik: Opknappen oude antieke stoel

Bekijk review
Thuis
9 november 2019

Makkelijk te verwerken, benieuwd hoe lang 't goed blijft in weer en wind

Gebruik: Nieuwe aanplant voorzien van boompalen en juteband

Bekijk review
Gerard
23 oktober 2019

Ik heb het nog niet gebruikt, maar het is jute en dat word al lang gebruikt in stoelen en banken.

Gebruik: Om de zitting van de zitbank te verstevigen.

Bekijk review
Arjen
23 oktober 2019

Ziet en voelt zeer degelijk, rafelt niet. hoop dat de stijfheid van het band lang de beoogde kwaliteit behoudt.

Gebruik: Onderzijde stoel.

Bekijk review
Patrick
5 oktober 2019

De klant had het graag iets witter gehad

Gebruik: Om bomen aan boompaal te binden.mn klant wilde iets anders dan de traditionele boomband

Bekijk review
René V.K.
25 september 2019

Uitstekende kwaliteit

Gebruik: Herstellen van een oude leunstoel

Bekijk review
Hanane
22 augustus 2019

Super produkt

Gebruik: Reparatie zetel

Bekijk review
Adriaan
14 augustus 2019

Top

Gebruik: Stoelzitting

Bekijk review
Nazier
19 juni 2019

Zeer good

Gebruik: Renovatie zetel

Bekijk review
J.
16 juni 2019

Is er een website die na aankoop niet direct vraagt naar je mening???

Gebruik: Ik gebruik boomband voor bomen!

Bekijk review
Fred
25 februari 2019

Prima , stevig, makkelijk te verwerken

Gebruik: Versterking zitting bankje

Bekijk review
Geert
8 februari 2019

Hij is verrassend mooi. het zal de verkleedkoffer een mooie touch geven. ik ben blij dat ik hem bij jullie vond.

Gebruik: Spanbandvoor grote houten koffer.

Bekijk review
Maurits
31 januari 2019

Prima

Gebruik: Voor de herstelling van een zetel

Bekijk review
Emmanuel
18 april 2018

Perfect

Gebruik: Aanbinden van juist geplante zomereiken

Bekijk review
H
18 april 2018

Prima, staat erg mooi natuurlijk

Gebruik: Boompalen

Bekijk review
Ward
29 maart 2018

Helemaal zoals ik het verwacht had. sterk en soepel

Gebruik: Als boomlint. heb deze keuze gemaakt omdat ik dit soort lint ook voor andere doeleinden kan gebruiken. track en trace systeem werkte wel niet naar behoren waardoor verwarring kan ontstaan. stond na enkele dagen nog steeds vermeld als "wordt klaar gemaakt voor verzending". ben toch maar naar het ophaalpunt gegaan en jawel...boomlint was reeds geleverd.

Bekijk review
Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14215 reviews.