Product reviews van Gripzakjes standaard 50 my (per 100 stuks)

9.5 / 10 op basis van 30 reviews

Hersluitbare zakjes met stevige sluitstrip. Gebruik gripzakjes standaard om kleine onderdelen in te bewaren of te presenteren. Verkrijgba...

Bekijk Gripzakjes standaard 50 my (per 100 stuks)

Afbeeldingen van Gripzakjes standaard 50 my (per 100 stuks) die onze gebruikers hebben gemaakt

Gripzakjes standaard 50 my (per 100 stuks) gebruik: Gripzakjes standaard 50 my (per 100 stuks)
Legosets sorteren in de zakjes om op te sturen in een doos.
Close image
John
7 oktober 2023

Goeg

Gebruik: Ik hen een lego technic verzameling en ala ik een model uit elkaar haal dan wordt alles gesorteerd en in jullie zakjes gedaan

Bekijk review
Gerrit
19 april 2023

Gewoon goed en heb er net nog meer besteld, er is altijd een passende maat

Gebruik: Voor in de koelkast en vriezer

Bekijk review
Reinder
23 februari 2023

De gripzakjes standaard 50 my voldoen voor dit doeleinde als ze in een doos verstuurd worden.

Gebruik: Legosets sorteren in de zakjes om op te sturen in een doos.

Gripzakjes standaard 50 my (per 100 stuks) gebruik: Legosets sorteren in de zakjes om op te sturen in een doos.
Sluit afbeelding
Bekijk review
F.Holst
2 februari 2023

Prima

Gebruik: Kleine onderdelen

Bekijk review
Ate
14 augustus 2021

Prima produkt.

Gebruik: Voor het ingepakte produkt zichtbaar te maken van alle kanten.

Bekijk review
Jos
20 januari 2021

Voldoet

Gebruik: Electronica onderdelen

Bekijk review
Olaf
3 oktober 2020

Goede kwaliteit. materiaal van voldoende dikte.

Gebruik: Sorteren van honderden schroeven, moeren, haken, enz.

Bekijk review
Pascal
6 september 2020

Zeer goede, stevige zakjes met goede sluiting

Gebruik: Pareltjes voor diamond painting te bewaren

Bekijk review
Peter
2 maart 2020

Goed

Gebruik: Voor daimond painting steentjes in te bewaren

Bekijk review
Bob
11 januari 2020

Een goed produkt

Gebruik: Muntenverkoop

Bekijk review
Michel
24 september 2019

+++++

Gebruik: Voor het bewaren en doorgeven van usb sticks

Bekijk review
Haydee
16 september 2019

Heel goed maar te klein ik heb iets ruimere zakjes besteld

Gebruik: Om kleine oorbellen en nepsieraad te bewaren

Bekijk review
Renate
20 augustus 2019

Sluit prima

Gebruik: Kralen

Bekijk review
Jos
23 juni 2019

Doet gewoon waarvoor het dient.

Gebruik: Elektronica componenten

Bekijk review
Ans
8 mei 2019

Goed materiaal

Gebruik: Daimond paint steentjes

Bekijk review
Saskia
29 april 2019

Prima

Gebruik: Om vilt ringen te verpakken

Bekijk review
Frieda
24 april 2019

Ruime keuze in verschillende maten van zip-zakjes; andere dag bestelling in huis; volgende keer ga ik weer bestellen bij vendrig

Gebruik: Opslag kleine onderdeeltjes

Bekijk review
Ronny
12 februari 2019

Voor het doeleinde perfect

Gebruik: Muntzakjes

Bekijk review
Eric
15 januari 2019

Okay.

Gebruik: Werk

Bekijk review
Marieke
6 december 2018

Super fijn

Gebruik: Sieraden

Bekijk review
Elektroparts
22 november 2018

Goed product

Gebruik: Verpakking

Bekijk review
Conny
11 november 2018

Zeer goede kwaliteit

Gebruik: Ik gebruik de gripzakjes voor mijn strasssteentjes

Bekijk review
Marie-Ange
8 oktober 2018

Prima verpakkings materiaal in alle maten!

Gebruik: Sieraden zakjes, het zilver wordt minder snel zwart, ook goed om kralen per kleur in te bewaren.

Bekijk review
S
24 september 2018

Zit helaas in gaatje in het midden boven de griprand

Gebruik: Nvt

Bekijk review
Mb
11 september 2018

Goed

Gebruik: Sieraden inpakken

Bekijk review
Rianne
1 september 2018

Super

Gebruik: Voor stempels om te bewaren

Bekijk review
Renate
29 augustus 2018

Ik ben tevreden vindt het alleen jammer dat er een printje op de zakjes zit. ik had ze graag gewoon blanco gehad zonder enige opdruk.

Gebruik: Voor het verpakken van kleine gummen

Bekijk review
Cor
8 mei 2018

Prima produkt maar deze zakjes leken groter op de site dan dat ze in werkelijkheid waren

Gebruik: Om diamondpainting pixels in te bewaren

Bekijk review
A. J.
19 april 2018

Prima product en zeer goede service.

Gebruik: Voorbeelden, geldmunten, kleingeld wisselen,

Bekijk review
Ynr
17 februari 2018

Het is oke

Gebruik: Daimond painting steentjes opbergen

Bekijk review
Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14215 reviews.