Product reviews van Duct tape

9.2 / 10 op basis van 10 reviews

Technische tape, beter bekend als duct tape, is een sterk klevende waterdichte tape op textielbasis. Deze tape wordt voor veel allround k...

Bekijk Duct tape

Afbeeldingen van Duct tape die onze gebruikers hebben gemaakt

Reynaert
9 juni 2022

Komt los. blijft niet dichtkleven

Gebruik: Toekleven isolatiescherm

Bekijk review
Ellen
3 november 2021

Prima product, plakt prima

Gebruik: Om stucloper op de trap te plakken

Bekijk review
Willy
1 juni 2021

Uitstekend

Gebruik: Afplakken met plastic en ductape voor de trappen.

Bekijk review
S. V. W.
29 april 2021

Prima tape

Gebruik: Vastmaken witte loper

Bekijk review
Eric
28 februari 2021

Ik ben nog niet begonnen met het project , maar ben bereid eind volgende week informatie te verstrekken.

Gebruik: Zakjes gevuld met zand en dichtgemaakt met tape daarna als "balstennen" gestapeld aan de binnenzijde, tegen zwart tuindoek, om de bestaande schoeiing beter te benutten.

Bekijk review
P.
22 februari 2021

Goed

Gebruik: Inpakken voor verhuizing

Bekijk review
Roy
16 augustus 2020

Laat wel sneller los dan echte duck tape

Gebruik: Afplakken vloeren

Bekijk review
Artur
8 juni 2020

Goed

Gebruik: Akoestisch spuitwerk

Bekijk review
Bennie
16 november 2018

Voldoet niet aan mijn verwachting lijm resten blijven zitten bij eerder gebruikte merken is dat niet zo

Gebruik: ter bescherming beschadiging caroseriedelen

Bekijk review
Kasper
3 juli 2018

Prima afzetlint, één zijde kleeft echter heel erg.

Gebruik: Afzetlint

Bekijk review
Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14208 reviews.