Krimpfolie verpakking

Met een goede krimpfolie verpakking sla je twee vliegen in één klap. Je hebt je producten lucht- en waterdicht verpakt waardoor ze langer goed en netjes blijven, terwijl je tegelijkertijd een nette verpakking hebt die je zo aan je klanten mee kunt geven. Krimpfolie is verkrijgbaar in kleuren en als transparant verpakking. Voordeel van transpart krimpfolie is natuurlijk dat de inhoud van de verpakking goed zichtbaar is.

Hoe maak je een krimpfolie verpakking?

Vraag je je weleens af hoe krimpfolie zo strak om een lading heen kan getrokken kan worden zonder vouwen en naden te laten zien? Dat is allereerst een kwestie van goed omwikkelen met krimpbuisfolie. Voor pallets zijn ook speciale krimphoezen beschikbaar die precies om een volgestapelde pallet heen kunnen. Met een speciaal krimppistool krimp je de folie perfect om de lading heen. Gebruik je liever krimpbuisfolie? Zorg er dan voor dat je de stroken recht om het object heen wikkelt, zonder dat de folie dubbelvouwt. Heb je hier moeite mee? Gebruik dan een buisfolierolhouder op tafel of aan de muur zodat je het folie goed strak kunt trekken.

Krimpfolie of ander wikkelfolie bestellen?

Krimpfolie op rol is een soort wikkelfolie maar niet alle wikkelfolie is krimpfolie. Ook wikkelfolie krimpt wanneer het blootgesteld wordt aan warmte maar niet zoveel als krimpfolie. Dat is ook niet altijd nodig. Wanneer je spullen gaat vervoeren die niet mogen gaan schuiven of bewegen heb je stugger materiaal nodig. Voorgerekte wikkelfolie bijvoorbeeld. In het assortiment op de website kun je krimpfolie en andere soorten wikkelfolie bestellen. Weet je nog niet welke folie je nodig hebt? Neem dan contact op met de klantenservice van Vendrig Packaging.

Klantenservice


Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 8330 reviews.