Witte duct tape

Wit is een kleur die rust, puurheid en eenvoud uitstraalt. Daarom wordt het ook veel gebruikte op feesten en bij bruiloften. Wanneer je een witte aankleding wilt moet je doeken, lakens of tafelkleden strak kunnen ophangen of neerleggen. Dat ziet er niet alleen beter uit maar het is ook veiliger omdat niets achter een losse plooi kan blijven haken. Om je aankleding vast te zetten heb je de optie uit verschillende bevestigingsmaterialen. Witte duct tape is daarvan de meest makkelijke en minst opvallende.

Waarom je witte duct tape gebruikt bij de aankleding van je evenement of feest

Bij het ophangen van een spandoek of een wit kleed dat je als afscheiding van een ruimte wilt gebruiken dan kun je hamers en spijkers tevoorschijn toveren maar dat is niet het beste gereedschap voor dit klusje. Een spijker, of een naald of speld wat dat betreft, moet je door de versiering heen steken waardoor het materiaal kan gaan scheuren. Zonde, zeker op de belangrijke dag zelf!
Daarbij zijn versieringen meestal tijdelijk. Uiteindelijk haal je het weer weg en dan wil je geen permanente gaten in een muur of de schutting overhouden. Maar veel tapes blijven niet goed genoeg plakken, zeker in een buitenomgeving. Touw is niet altijd handig en andere bevestigingsmaterialen, zoals de gewone, grijze duct tape vallen teveel op.

Witte duct tape biedt de oplossing voor alle bovenstaande problemen. Je beschadigt er de versiering die je op wilt hangen of de ondergrond waar je het aan wilt bevestigen niet mee. Witte duct tape is waterafstotend dus je kunt het makkelijk buiten gebruiken en het valt niet op tegen de achtergrond waardoor de sfeer van je evenement of feest intact blijft.

Nog een voordeel van witte duct tape

In tegenstelling tot veel andere bevestigingsmaterialen heeft witte duct tape geen scherpe punten of randen en is het superveilig in gebruik. En omdat je het eenvoudig met de hand afscheurt heb je geen extra gereedschap nodig. Erg eenvoudig dus! Hoeveel rollen heb jij nodig?

Op zoek naar andere kleuren? Bekijk hier het complete aanbod duct tape! 

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 12589 reviews.