Oranje duct tape

Oranje duct tape wordt zowel gebruikt in bedrijfshallen en magazijnen als duidelijke (vloer)markering en als knutseltape voor Hollandse feestdagen zoals Koningsdag. De oranje bouwtape heeft dezelfde praktische eigenschappen als de bekende zilvergrijze duct tape. Daarom kun je het ook goed gebruiken om spandoeken mee te maken of om markeringen buiten te maken.

Oranje duct tape is geschikt voor creatief gebruik en als bouwtape

Koningsdag vier je natuurlijk bij voorkeur buiten. En dan komen de waterafstotende eigenschappen en de hoge kleefkracht van oranje duct tape goed van pas. Voor het ophangen van een banner of versieringen aan je boot tijdens de grachtenparade is oranje duct tape ideaal.

Ook als je bouwtape nodig hebt die stevig moet blijven zitten maar ook op moet vallen op een aanlegplaats, dockstation of parkeerplaats is oranje een geschikte kleur. Of combineer oranje duct tape met andere kleuren om een codering aan te brengen in de voorraad in het magazijn.

Combineer oranje duct tape met andere Hollandse versieringen

De oranje duct tape kunt je uitstekend combineren met andere typisch Hollandse versiersels. De Hollandse loper bijvoorbeeld! Een vilten loper in de kleuren van de Nederlandse vlag. Ook oranje en rood-wit-blauw afzetlint passen mooi bij de oranje bouwtape.  

Toch op zoek naar een andere kleur duct tape? Kijk dan bij het overzicht van alle duct tapes op Vendrig Packaging.

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13081 reviews.