Blauwe duct tape

Met blauwe ducktape kun je onderdelen op een onopvallende manier aan elkaar vastmaken. De blauwe kleur valt niet op tegen een dito achtergrond en dat is ideaal bij het optuigen van de tuin voor een feestje, bij het maken van decorstukken of juist als kleurcodering bij het aanleggen van leidingen. Verder mag je van deze blauwe ducktape dezelfde uitstekende eigenschappen verwachten als van de reguliere grijs/zilveren variant. Zo is de tape ook in een buitenomgeving prima te gebruiken.

Gebruik blauwe ducktape voor onzichtbare noodreparaties

Stel je voor je dat je op vakantie bent en je ontdekt bij het opzetten van je tent een flinke scheur in het doek. Of nog erger, het doek scheurt tijdens het opzetten! Dan ben je blij wanneer je een rol blauwe ducktape bij je hebt. Het is waterdicht dus het sluit naadloos aan bij de eigenschappen van het tentdoek en dankzij de blauwe kleur valt het nauwelijks op.

Maak kleurcoderingen met verschillende kleuren duct tape

In het assortiment in de webshop kom je veel verschillende kleuren duct tape tegen. Veel loodgieters en andere professionals maken gebruik van verschillende kleuren om coderingen aan te geven zodat ze makkelijker kunnen werken. Niet alleen professionals overigens. Als je gaat verhuizen is het handig om de dozen met spullen voor de keuken met een andere kleur te markeren dan de dozen die voor de badkamer bestemd zijn.

Op zoek naar een andere kleur of een andere soort? Bekijk alle soorten duct tape in ons assortiment.

Klantenservice


Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 10074 reviews.