Blauwe schilderstape

Blauwe schilderstape is geschikt voor afplakken bij klussen buitenshuis. Gebruik het om ramen en kozijnen af te plakken. De sterke kleefkracht van blauwe schildertape zorgt voor een er strakke lijn en voorkomt dat verf onder de tape komt. De tape is gemaakt van papier zodat je het eenvoudig met de hand afscheurt.

Zo plak je buiten af met blauwe schilderstape

Het kopen de juiste afplaktape is het halve werk en goed gebruik is de andere helft. Met de volgende tips zorg je ervoor dat de je de kleefkracht van blauwe afplaktape optimaal gebruikt:

  • Zorg voor een gladde, schone en vetvrije ondergrond
  • Gebruik lange, rechte stukken tape
  • Druk de tape altijd nog even aan, zo krijg je een strakke lijn
  • Laat de verf goed drogen voordat je de tape verwijdert
  • Trek de tape rustig los onder een hoek van ongeveer 40 graden

De kleefkracht van blauwe schilderstape is sterk genoeg om de tape dagen tot zelfs weken op zijn plaats te houden. Dat kan handig zijn wanneer een schilderklus meerdere dagen in beslag neemt. Voor het beste resultaat is het wel aan te raden om de tape zo snel mogelijk te verwijderen nadat de verf droog is.

De juiste tape voor iedere schilderklus

Blauwe schilderstape heeft de juiste eigenschappen om buiten gebruikt te worden. Maar er zijn ook andere soorten schilderstape beschikbaar voor verschillende ondergronden. Ontdek alle verschillende soorten afplaktape en kies de variant die bij je project of opdracht past.

Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14215 reviews.