Rol ducktape

Een rol ducktape mag natuurlijk niet ontbreken in je gereedschapskist. Ducktape wordt al tientallen jaren gebruikt om te repareren en waterdicht te verpakken. Bij klusjes of gewoon voor de lol. De reden daarvoor is simpel. De uitzonderlijke kleefkracht, gecombineerd met waterdichte en trekvaste eigenschappen die klussers, soldaten en zelfs astronauten uit de meest penibele situaties hebben gered.

Hoe een rol ducktape het beste stuk gereedschap in de ruimte werd

Wat? Ook astronauten gebruiken ducktape? Jazeker! We nemen je mee naar 1972 ten tijde van de ruimtevlucht van de Apollo 17 en de laatste maanlanding waar astronauten direct bij betrokken waren. Tijdens een rit over het maanoppervlak raakte de wielkast van de moonbuggy beschadigd. Een potentiële ramp! Gelukkig hadden de astronauten een rol ducktape bij zich en dit bleek in de ruimte net zo goed te werken als hier op aarde. De noodreparatie werd snel uitgevoerd en de missie kon worden hervat. Eind goed, al goed!

Verschillende soorten duct tape bij Vendrig Packaging

Als een rol ducktape zelfs in de ruimte gebruikt wordt, is het zeker voldoende voor jouw project in de tuin, op zolder of bij het klussen. De vraag is meer waar je het voor nodig hebt. In het assortiment op de webshop vind je een groot aanbod met verschillende soorten ducktape voor binnen- en buitengebruik en in verschillende kleuren.

Klantenservice


Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 11014 reviews.