Inpakplastic

Een rol verpakkingsplastic is het ideale inpakplastic voor al je meubels wanneer je gaat verhuizen of verbouwen. Je werkt nog makkelijker wanneer je een rol inpakplastic op een handige rolhouder plaatst. Dan hoef je de rol zelf niet vast te houden en kun je twee handen gebruiken om de meubels de omwikkelen.

De juiste rol verpakkingsplastic voor jouw toepassingen

Inpakplastic kun je verschillende diktes bestellen. In de regel geldt dat een dikker materiaal meer bescherming biedt. Een dikker inpakplastic is echter ook minder flexibel en is wellicht niet geschikt voor al je meubels. In plaats daarvan kun je kiezen voor een dunner materiaal of een inpakplastic dat bijvoorbeeld ook een extra schuimlaag heeft. Zo biedt je jouw meubels optimale bescherming zonder teveel materiaal te moeten gebruiken.

Denk aan het milieu en je portemonnee bij het inpakken van je meubels

Teveel verpakkingsmateriaal is niet goed voor het milieu. Je gebruikt het eenmalig en daarna gaat het de container in. Maar je meubels moeten vervangen omdat ze tijdens het transport beschadigen is ook niet bevorderlijk voor het welzijn van de planeet. Dus wat doe je? Kies voor biobased inpakplastic. Dit verpakkingsplastic wordt ook op een rol geleverd en biedt een vergelijkbare bescherming als regulier bubbeltjesplastic. Een rol verpakkingsplastic bestaat voor minimaal 60% uit rietsuiker en is dus geproduceerd met minder belasting voor het milieu.

Bekijk hier ons volledige assortiment noppenfolie.

De luchtbelletjes in het inpakplastic zorgen er bovendien voor dat je minder materiaal nodig hebt voor optimale bescherming, wat minder afval oplevert en daarnaast scheelt het ook nog eens in je portemonnee. Bij het verzenden bespaar je met dit lichtgewicht inpakplastic ook nog eens op de verzendkosten.

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13081 reviews.