Bubbeltjesfolie

Bubbeltjesfolie, wie kent het niet? Als kind was het geweldig om de luchtbelletjes te laten knappen. En laten we eerlijk zijn, als volwassene geeft het nog steeds een vreemd bevredigend gevoel. Maar de hoofdreden dat we het allemaal gebruiken is makkelijker uit te leggen. Bubbeltjesfolie is een van de beste manieren om goederen te beschermen tegen schade bij transport of opslag.

Bubbeltjesfolie is onmisbaar bij iedere verhuizing

Alle spullen die je thuis hebt verzameld oppakken en in een nieuw huis weer uitstallen. Het is een hele klus en alsof dat nog niet genoeg is zijn een hoop van je spullen breekbaar of gevoelig voor krassen of scheuren. En dan is bubbeltjesplastic onmisbaar. Het is flexibel dus je kunt het zowel voor je kwetsbare schilderijen, je kostbare tafelblad, als voor die mooie breekbare vaas gebruiken. De luchtbelletjes in het folie vormen een beschermende luchtlaag tussen je spullen en de buitenomgeving. Want hoe voorzichtig je ook met je spullen omgaat, het is bijna niet te voorkomen dat je een keer ergens tegenaan stoot of dat er iets omvalt. De vraag is alleen, welk type bubbeltjesfolie heb je nodig?

Bekijk hier ons volledige assortiment noppenfolie.

Dikker folie is beter?

Het antwoord lijkt simpel, de dikste variant bubbeltjesfolie heeft de hoogste beschermingswaarde. En dat klopt ook maar er zijn meer factoren om rekening mee te houden. Want dikker folie is ook minder buigzaam. Voor kleinere objecten zoals schilderijtjes is het aan te raden om dunner folie te gebruiken. Voor extra bescherming kun je een aantal keer extra omwikkelen. Bij grotere spullen, zoals het tafelblad van je eettafel, kun je wel dikker bubbeltjesfolie gebruiken. Voor de kleinste spullen kun je overigens ook een luchtkussen envelop gebruiken. Dat is lekker makkelijk omdat je kleine spullen er dan alleen maar in hoeft te schuiven.

Zo milieuvriendelijk mogelijk verhuizen?

Natuurlijk heb je ook oog voor het milieu en des te minder verpakkingsmateriaal je nodig hebt, hoe liever het je is. Maar je wilt wel dat je spullen veilig overgeheveld worden naar je nieuwe woning. De oplossing? Wat dacht je van de biobased noppenfolie? De beschermingswaarde van deze bubbeltjesfolie is vergelijkbaar met reguliere noppenfolie van dezelfde dikte maar is voor minimaal 60% gemaakt van rietsuiker. Veel beter voor het milieu dus, zonder dat je inlevert op de bescherming van je spullen!

Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14351 reviews.