Verschillende kleuren afplaktape

Voor het aanbrengen van versieringen is het handig wanneer je afplaktape in een bijpassende kleur kunt bestellen. In het assortiment van Vendrig Packaging kom je daarom naast regulier afplaktape ook paarse, blauwe en gouden afplaktape tegen. Die kleuren zijn bedoeld om de eigenschappen van deze afplaktapes aan te geven. In de uitleg hieronder lees je wanneer je welke soort afplaktape het beste kunt gebruiken.

4 verschillende soorten kleuren afplaktape

In het productaanbod hieronder vind je alle soorten afplaktape in het assortiment. voordat je een keuze maakt is het natuurlijk wel belangrijk dat je weet welke afplaktape het beste bij jouw project past. 

  • Reguliere afplaktape. De meeste mensen kennen afplaktape als de rollen licht gekleurde papieren tape die mensen gebruiken om af te plakken voordat ze gaan schilderen. Bij een normale ondergrond in binnenruimtes is deze afplaktape meestal afdoende. 
  • Paarse afplaktape. Bij gevoelige ondergronden zoals een pas geschilderde of gestucte muur gebruik je paarse afplaktape. Dan loop je niet het risico dat je de verflaag weer los trekt. Paarse afplaktape is ook geschikt voor ongelijke ondergronden.
  • Blauwe afplaktape. Deze tape is uitstekend geschikt voor buitenschilderwerk. Deze afplaktape is uv- en waterbestendig. Deze tape kun je tot maximaal 8 weken laten zitten.
  • Gouden afplaktape. Wanneer je bijvoorbeeld de trap of de muur in verschillende kleuren wilt schilderen, heb je een zo strak mogelijke lijn nodig. Daarvoor gebruik je gouden afplaktape. Het is gemaakt van rijstpapier en voelt daardoor erg dun aan. Het is uv-bestendig en kan dus ook buiten gebruikt worden.

Voor iedere afplaktape geldt dat je ze enige tijd kunt laten zitten maar het is wel aan te raden om de tape na het schilderen zo snel mogelijk te verwijderen voor een zo strak mogelijk resultaat. 

Bekijk hier ons complete assortiment met afplaktapes.

Andere gekleurde tapes

Ben je op zoek naar andere gekleurde tapes voor decoratiedoeleinden of bijvoorbeeld voor het maken kleurcoderingen of een vloermarkering? Bekijk dan ook onze selectie met gekleurde duct tapes.

Gekleurde duct tape

Klantenservice


Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 8330 reviews.