Worteldoek op maat

Een worteldoek op een rol van 100 meter kun je eenvoudig op maat snijden met een scherp Stanley mes. Dankzij het geruite patroon op het anti worteldoek snijd je het gemakkelijk per meter af en houd je zo min mogelijk restmateriaal over. Meet de oppervlakte eerst goed op, snijd het anti worteldoek op maat en bevestig het vervolgens met grondpennen zodat het goed blijft liggen. Zo bescherm je de planten in de tuin tegen onkruid en ligt je tuin er het hele jaar door piekfijn bij!

Worteldoek voordelig op maat snijden voor grootverbruikers

Professionals die veel met worteldoek werken kunnen gebruikmaken van aantrekkelijke staffelkortingen. Een rol worteldoek van 100 meter is ruim 2 meter breed en dus goed voor een totaaloppervlakte van 200 m². door meerdere rollen tegelijk te bestellen gaat de prijs per rol aanzienlijk omlaag. Maak gebruik van deze aantrekkelijke kortingen en bespaar op de materiaalkosten zonder in te leveren op de kwaliteit.

Ook kleinere rollen en vaste afmetingen voor particulieren

Wanneer je als particulier anti worteldoek wilt gebruiken is een rol van 100 meter misschien een beetje teveel van het goede. Gelukkig worden er ook rollen anti worteldoek van 25 meter aangeboden die je eenvoudig per meter afrolt. Weet je al precies welk formaat je nodig hebt? Dan is het ook mogelijk om een van de vaste afmetingen in het assortiment te bestellen.

Snijd worteldoek op maat voor het egaliseren van je terras

Worteldoek is niet alleen geschikt om onkruid dat vanuit de bodem omhoog groeit tegen te gaan. Leg het ook onder de terrastegels om verzakkingen tegen te gaan en het terras te egaliseren. Helpt overigens ook prima tegen mollen en andere dieren onder het terras door tunnelen. Let erop dat u het worteldoek goed op maat snijdt, op sommige plekken moet u het wellicht dubbelvouwen om oneffenheden weg te werken.

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13898 reviews.