Groot wit zeil

Een groot wit, waterdicht en uv-bestendig zeil is je beste optie voor het afdekken van spullen en goederen die regelmatig of zelfs permanent worden blootgesteld aan het buitenklimaat. Witte zeilen stoten het zonlicht af waardoor het onder het zeil niet snel te warm wordt en je dus ook bederfbare goederen kunt opslaan. Ook voor binnen gebruik, zoals de opslag van meubels kun je een groot wit zeil gebruiken. Dan heb je meestal voldoende aan een dunner zeil, waar je dan ook minder voor betaalt.

De juiste witte zeilen voor iedere toepassing

Onderschat nooit de kracht van een goed zeildoek. Waardevolle producten blijven beschermd tegen schade als gevolg van schuiven, krassen en blijven stof-, vet- en vochtvrij. Zo blijven ze lang goed en je hoeft er niet langer naar om te kijken. Aan een groot wit zeil zijn meestal aluminium ogen aangebracht zodat je het zeil met spanrubbers en S-haken makkelijk vast kunt maken. Je trekt het makkelijk strak, zo blijft er geen vuil of water op liggen. De grootste witte zeilen in het assortiment van Vendrig Packaging hebben een afmeting van 10 x 12 meter. Groot genoeg dus voor het afdekken van ladingen in een open laadbak, of het tuinmeubilair in de winter.

Hulp nodig bij het maken van je keuze?

In het assortiment zie je tal van mogelijkheden voor het bestellen van witte zeilen. Misschien weet je nog niet zeker wat voor zeil je nodig hebt voor de toepassing die je in gedachten hebt? Geen probleem! Neem even contact op met de klantenservice van Vendrig Packaging, leg je situatie uit en je krijgt direct advies over de beste optie. Bestellen is er erg eenvoudig en met meerdere betalingsmogelijkheden heb je jouw bestelling in een mum van tijd afgerond.

Klantenservice


Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 8330 reviews.